Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • A.tessz

    senior tag

    válasz a.sebi #8987 üzenetére

    Na hülye vagyok , a.sebi a te driveatarod nehezíti meg az életem nap mint nap :D

    mstills: forza, ryse, dr3, killer insinct, egyenlőre jobb, mint a killzone knack duó, tehát nem fölösleges megemlíteni. Knack vicckategória. Oultast lehet nagy sikert arat, de egy 10 eurós játék, pcn akcióban 6 euró is volt, nem mondom, hogy rossz játék, de nem hiszem hogy sokat segít a ps4 játék pangásának.

    Ps4 jobb minőségben a 3rd party játékokban ez nem vitás, cod ghostot tolom rajta és nagyon szép. Az is lehet hogy sok a 720p, 1080p helyett boxon.
    De xbox one exklúzivjai egyenlőre sokkal jobbak, az én tapasztalaton szerint. Ps4 en killzone nem rossz, néha elő-előveszem. Knack vicckategória, konkrétan egy komolyabb platform játék mint a super mario 3d world nagyszerűsége után, csak mosolyogtam milyen szánalmasan egyszerű buta játék. (csak egy vélemény no offense, mindkettőt próbáltam)

    Ez nem neked szól, csak egy gondolat általánosságban.
    Nem hiszem, hogy megkéne győzni egymást, de amíg az érvek abban kimerülnek a ps4 mellett , hogy 720p >1080p nél és milyen erős a hardver a ps 4 ben az xbox hoz képest, addig nem hiszem, hogy van értelme az összehasonlításnak. Szerintem ha egy két pct összehasonlítunk teljesítményben vagy majd a steam boxokat, akkor se az lesz a lényeg mennyivel erősebb a ps4 , hanem a játékkinálat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák