Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz Csapoati #85971 üzenetére

    Persze, látszik, hogy finomodott a grafika a Horizon 3-ra, de szerintem nem drámai a különbség. Mindkettő baromi szép. Az FH3-al az a bajom, hogy a kissé üres és sivár ausztrál táj nem adja ki annyira azt a többletet, amit az FH3 grafikája tud, sokkal többször kell versenyezni szűk dzsungeles ösvényeken (itt viszont nagyon szép a növényzet), meg prérire emlékeztető tájakon, ahol körbenézel és nincs semmi. Ettől függetlenül az FH2 még így 2016-ban is teljesen vállalható szintet hoz.

    (#85987) Medocsabi: Nekem könnyű dolgom van, mert az én barátnőm meg simán elkölti havi két AAA játék árát IKEA biszbaszokra, pipere cuccokra, meg mindig van valami ruhadarab ami "ilyenem még nincs és nagyon kell a holnapi tárgyalásra". :D Én meg hagyom neki, egyrészt legalább mindig csinos, másrészt meg így nem kell titokban játékot vennem. :)

    (#85992) eL Geri: Már én is kiszemeltem magamnak, sőt már az első napon megvettem volna, mert az egyik legjobb local co-op játék, amit barátnővel játszani lehet. De 6190 Ft-ot nem ér, az biztos, ez egy Xbox 360-ról átportolt, viszonylag hamar végigtolható indie játék, de így 1500 Ft-ért bomba vétel. Ha van kivel kettesben játszanod, ne hagyd ki.

    (#85985) lsg: Azt tudni lehet már, hogy melyik SW Battlefront kiadás érkezik EA Accessbe? Nekem erős a gyanúm, hogy csak az alapkiadás, DLC-k nem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák