Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz MeSKA #77367 üzenetére

    "És ebből mi, felhasználók fogunk a legtöbbet veszteni! Igazi exkluzív játék jól jönne, ami nem a már már klisés gow és halo-ra hajaz."

    Miért is veszítesz vele? Attól mert a Microsoft által felkarolt címekkel már a PC-sek is játszhatnak, neked mitől lesz kevesebb Xboxon? Semmivel. Pont a PC-Xbox átjárhatóság hozhatja el azt, hogy a kiadók fontolóra vegyék még több exkluzív cím készítését, mert exkluzívot gyártani mindig a legnagyobb platformra van csak értelme. Ha két platformot egyesítesz, több vásárlót érsz el. A Sony éppen tart a 45 millió eladás felé és a Microsoft meg nyögvenyelősen talán most lépi át a 20 milliót. Vonj be potenciálisan 100+ millió embert (csak egyedül a Steam tavaly lépte át a 125 millió aktív felhasználót) és lesz több kiadó, ami fontolóra veszi, hogy tényleg a PS4-et preferálja-e.

    (#77368) tDr1v3r: De az Xbox csak egy hardver, még csak olyan sokat keresni sem lehet rajta. A Microsoftot nem érdekli, ha kevesebben vesznek. A választás a tiéd. Vehetsz olcsón konzolt annyiért, amiből nem nagyon jön ki gamer PC, vagy vehetsz drágábban gamer PC-t. Az egyéb kényelmi megfontolásokról nem beszélve (a konzolt csak kiveszed a dobozból, nem kell összerakni, feltelepíteni, drivereket vadászni stb). A Microsoftnak meg az is fekszik, ha több lesz a PC user, mint az Xbox, mert a legtöbb pénzt amúgy is a játékokon és a Live szolgáltatásokon keresi, ezek meg mindkét platformon megfejhetők.

    (#77369) Bogyi007: Nem értem miért kell hisztériázni, ha nem megy a tiédtől eltérő vélemények elviselése, akkor nem kötelező fórumozni. A utóbbi időben egyre inkább elmosódik a határ a konzolok és a PC között, így egyre inkább értelmét veszíti a CSAK A KONZOL SZÁMÍT felfogás. Platformok vannak, lényegtelen milyen vas fut alattuk.

    Mellesleg én nem állítottam be semmit, sehogy. Te láttál bele a hozzászólásomba olyan rémképeket, amik ott sincsenek. Nem beszéltem az Xbox haláláról, sőt!

Új hozzászólás Aktív témák