Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • godzsy2

    senior tag

    Az xbox one-ról, mint "bukott" platformról csak annyit szólnék, hogy csak addig fog annak számítani egyesek szemében, amíg ki nem jön a Project Scorpio.

    Sokan, sőt... nagy átlagban - azok, akik nem tudtak dönteni anno a két platform között - azért vettek PS4-et, mert az az "erősebb" gép. Az eddigi infók alapján a Porject Scorpio erősebb lesz a PS Neonál, így az előbbit fogják többen venni.

    Szerintem méltatlanul magasztalják az egekig a PS4-et. A kontrollerét egy hét után sem tudtam megszokni, a D-padot rendszeresen jobbra kerestem, ez a szimmetrikus megoldás nem nyerő. A Last of Us alatt is produkál fps droppot, pedig az csak egy remastered játék. Igaz, hogy nem olyan gyakran, mint mondjuk Xbox One-on a Rise of the TR, de előfordult. Viszont tény, hogy baromi jó játék a Last of Us... remélem lesz folytatása.

    Sajna azzal, hogy a Dualshock 4-es kapott egy tapipadot, így még Cronusmax-szal sem lehet kompromisszumok nélkül játszani PS4-en Xboxos kontrollerrel. Megoldható, csak kicsit körülményes.

    Régóta Xboxos vagyok, de pl. PS4-re jobb exkluzív címek vannak. A Lust of Us és Uncharted sorozat sokkal jobban leköt, mint egy Forza+Halo... még a Gears of War elmegy, de abból az utolsó rész, a Judgement már hidegen hagyott. A 4-et is lehet csak azért fogom beszerezni, mert állítólag megkapjuk az összeset visszafelekompatibilitásba. De multiplatformnál nálam az Xbox van első helyen.

Új hozzászólás Aktív témák