Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zkas90

    senior tag

    válasz godzsy2 #56152 üzenetére

    Szerintem monitoron kompetitív FPS-t játszani jobb. Nem az alacsony válaszidő miatt (persze az sem hátrány, de megfelelő tv esetében ez nem érv). Ami fontosabb, hogy jobban látod a történéseket közelről kisebb monitoron, mint távolabbról/közelebbről nagy TV-n.

    Tehát ha távolabb ülsz a tv-től, akkor látod az egészet, de lassabban reagálod le a dolgokat és apró kis kibújó fejeket nem feltétlenül látsz meg. Amennyiben pedig közel ülsz a tv-hez, akkor a közepére koncentrálsz a TV-nek és a szélen történő eseményekről maradsz le.

    Monitornál is a közepére koncentrálsz, de ott méretéből adódóan észreveszed a széleken történő eseményeket is.

    Ez persze csak akkor érv, ha véresen komolyan veszed a játékot. Ha nem kapsz idegrohamot amikor nem lősz le valakit, akit amúgy letudtál volna lőni ha rendesen meglátod, akkor elég lesz neked is a televízió.

    szerk: Egyébként magamon megfigyelve. Amikor monitoron játszok bármilyen játékot, akkor sokkal jobban "behúz". Jobban koncentrálok, ezáltal ügyesebb is vagyok. Főleg amikor fülessel tolom.
    Komoly lélekvételű játékot tv-n is közelről játszok, mert a részese akarok lenni. Kényelmesen hátradőlve ez nálam nincs meg.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák