Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sumptuous

    senior tag

    Sziasztok!

    Feldobtam itt a minap ezt a TV-s, HDR-es dolgot. Írtátok hogy ennyiért (~110k) csak kamu hdr-t kapok.. Viszont ha 200-at adnék érte, akkor már használható lenne az a HDR.. aztán megnéztem, ha 260-at adnék, még jobb tv-t vehetnék.. és így tovább. :D
    Arra jutottam, hogy idénre megveszem ezt az alap 4K-t gagyi HDR-t, majd jövőre ez elkerül a nappaliba/fürdőszobába/ősökhöz, aztán beújítok egy másik (újabb,okosabb, jobb HDR-es, stb, TV-t.)

    Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek vegyem meg ezen okból a sima Xbox-ot (S modell) és majd az új TV-vel jön az új Xbox is? (Akár már az X utáni új modell..) Vagy mivel úgyis 4K-s a tv, csak a HDR benne a gagyi, legyen az X, ígyis lényegesen szebb képe lesz?

    Nagyon nehéz döntés ez nekem, remélem tudtok segíteni. Vagy legalább érveket az egyik, másik verzió mellé sorakoztatni. :D

    A TV: Philips 43PUS6503.

    Más: Az XBOX-on be lehet állítani, hogy ha az említett TV-re rákötöm, akkor ne a natív (4K-s) felbontáson üzemeljen, hanem butítsa le FHD-re? (Nem a teljesítmény növelés miatt, csak meg akarnám nézni, hogy mennyi különbség látható..)

Új hozzászólás Aktív témák