Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Draken #160535 üzenetére

    Igen, az alapjáték (Standard Edition) pedig 12.935 HUF. Ha mindkettőt megveszed, akkor lesz egy teljes értékű Ultimate Edition-öd.

    Azaz 13.410 + 12.935 = 26.345 vs 22.720 (ennyibe kerül most az Ultimate Edition az akcióban). Az más kérdés, hogy mi van akkor, ha nekem már eleve van egy Standard Edition kódom, vagy ha valaki már korábban azt megvette. Első esetben kérdés, hogy mennyiért lehetne eladni (kizárt, hogy az akciós árért elmenne, minimum egy ezressel alá kell menni, tehát örülhetek, ha 11-12 k bejön belőle. Utóbbi esetben meg már eleve bukta, meg kell venni az upgrade-et. Harmadik opció, hogy vársz, amíg az upgrade is olcsóbb lesz, addig játszol azzal, ami van (akár Game Passban). Amíg nem jelennek meg a kiegészítők (vagy legalább az első), addig végülis mindegy, akkor meg hátha lesz rá valami akció megint. Nekem is ez a dilemma.

    FC5-öt, és az új Tomb Raidert mindenesetre addig is behúztam (mindkettőt fullos csomagban), szóval a gyereknek már karácsony van. Így már el is vertem rögtön 100+ EUR-t... :U

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák