Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • l.skywalker

    Topikgazda

    Hölgyekurak! Sajnos/nem sajnos, én most hosszabb időre kilépek a konzolos és úgy általában a gaming világból. Van aki tudja van aki nem, de 4 kisgyerekem van és mellettük az időnkénti játékon kívül sokmindenre nem volt időm, de most végre kezd pislákolni valami halvány remény, hogy valami mással is tudok ezentúl foglalkozni (karrier, ÉLET...) így egy nagyon kis szomorúsággal de túl adtam az Xbox One S-en és reményeim szerint most jó pár évig nem is veszek újat.

    A Topikgazda jogosultságot is leadtam, ha esetleg valakinek van kedve segíteni a Fórum üzemeltetését napi felügyelettel az jelentkezhet pl. Bodrik úrnál, én nem ajánlottam senkit sem magam helyett (nincs is itt semmi gond egyébként se :) )

    Ha bárkinek kérdése lenne hozzám, privátban jöhet minden egyéb szakmai topikokat fogok látogatni - és email-ben arról kapok értesítést. És örülök minden eltöltött percnek, megismert embernek és sajnálok minden vitát vagy gyerekes reakciót, amit valaha is tettem. Az Xbox360-amat megtartottam, az megy a polcra és ha egyszer az életben akad egy teljesen szabad hétvégém elő is fogom venni, ígérem :)

    Minden további jót mindannyiótoknak mind a virtuális időgépben, mind a való életben.

    Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Új hozzászólás Aktív témák