Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz bulikavagyok #159654 üzenetére

    Direkt nem érted?

    One S-ből meg csak fehér van, ha nem tetszik, ideig-óráig kapható speciális kiadásokat kell vadászni. Nem önmagában a fehér színt, hanem a választási lehetőséget hiányolom. Igen, én a fehér verzióhoz húzok, kapóra is jött a One S esetén, hogy ez a konzol színe, de mennyi nyafogás volt anno ebben a topikban is, hogy miért nem fekete vagy miért nincs választási lehetőség. Én is korai One S vásárló vagyok, akkoriban emlékeim szerint akinek nem tetszett a fehér, annak a nagyobbik (1 TB-os) Battlefield 1 bundle-t kellett megvennie valamilyen military árnyalatban, fekete soha nem is volt belőle (talán valamelyik játék logójával/mintájával rászitázva igen, nem követtem az összes kiadást).

    Azért nem gondolom, hogy lesz a One X-ből önállóan fehér kiadás (állandó jelleggel), mert egyik korábbi Microsoft konzol esetén sem volt ilyen választási lehetőség. Gyártják egyetlen színben és csá. Ezen kívül csak az ideig-óráig kapható tematikus speciális verziók vannak (hozzáteszem a többségük borzasztóan gyermeteg és bazári... mint PS4 esetén a God of War kiadás, amit be nem tennék a nappalimba).

    (#159657) Bird: Ez nem fekete. Bár sokaknak megtette, akik nagyon nem akartak fehéret és televolt az apró eladó Battlefield 1 kulcsokkal. De ez a kiadás már bő 1,5 éve nem kapható. Mit ajánlasz annak, aki ma akar fekete (vagy legalább majdnem fekete) One S-t? :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák