Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • icemad

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz 206 cc #139617 üzenetére

    Ha Windows 10-et használsz PC-n, akkor elméletileg már van xbox profilod is. De bármelyik meglévő Microsoftos emailcim jó a regisztrációhoz.

    Van áruház, könnyű benne keresni és vásárolni is. Ehhez kell majd bankkártya vagy feltöltő kártya.

    Az online játékhoz mindig kell a gold előfizetés. Ebből az éves a legjobb ár/érték arányú, szerintem érdemes azt venni. Ehhez az előfizetéshez minden hónapban kapsz ajándék 4 játékot. Nem demót, teljes játékot. PUBG-hoz is kelleni fog a gold tagság. Ezen felül az áruházban megvehető játékokra is kaphatsz kedvezményt bizonyos esetekben.

    360-as játékok nekem csak digitálisan vannak, gold előfizetéshez kaptam eléggé sokat. Letöltöm, indítom és működik. Lemezekkel nem próbáltam.

    Store... Igazából tökmindegy, mert pár pillanat alatt tudsz váltani a régiók között. Vannak olyan aljas emberek, akik ezt kihasználják... Pl. Én.

    Lövöldözős játékból minden van, ami PC-re is. Cod, Sniper Elite, Halo, Fortnite, Far Cry, stb. Biztos találsz kedvedre valót.

    Ha van még kérdésed írj nyugodtan, eléggé jó csapat van itt. Ha tudunk segítünk.

    Szerk. : kolléga az előbb rakta ki, hogy mik lesznek az ajándék játékok áprilisban a gold előfizetéshez. Szóval, ha van goldod, akkor ezeket kapod meg.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák