Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz pzstm #128069 üzenetére

    Mondjuk a Witcher3 érdekes lehet PS4-en 1920x2160-ban. Ezek után meg azért felmerülnek kérdések a további számokkal kapcsolatban is.

    Amúgy meg nem értem én ezt a bizonyítgatási kényszert, hogy az XOX erősebb, meg nagyobb felbontást tud, mint a PS4Pro. Persze, hogy ez a helyzet, egy-másfél évvel újabb hardver, azért az nagy idő. Majd egy-másfél év múlva jön megint egy PS, akkor az lesz az erősebb. Akinek arra áll fel, hogy a legerősebb konzolon játszik, az tartson folyamatosan mindkettőből, vagy cserélgesse őket évente, de aki azt mondja, hogy teljesen más a játékélmény 3840x2160-ban, mint 2560x1440-ben, és az utóbbi egy játszhatatlan szar, meg milyen gagyi már, az nem kicsit autós kártya-szint. És akkor még az egyéb tényezőkről nem is beszéltünk (fps, élsimítások, elmosások, és könyörgöm, ki ne hagyjuk a játékmenetet!).

    Tököm tele van a fanboyokkal, meg a technológiai faszméregetéssel, azzal meg pláne, hogy az egyik posztban még megy a békítés, hogy mindkét konzol jó, aztán meg jön egy ilyen táblázat, amivel kárörvendő vigyorral kicsapjuk az asztalra a virtuális brokit. Jövőre meg odacsapnak mellé egy kéket, és akkor épp az lesz a nagyobb, aztán megy majd a sírás, hogy mekkora köcsögök ezek a PS-fanboyok, és hogy a felbontás nem is számít.

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák