Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #10927360

    törölt tag

    válasz sting2 #117021 üzenetére

    AC Origins-nél tuti hagynám a 4K-t One X és PS4Pro-n is próbáltam mind a két gépnél levettem a felbontást 1080p-re. (Hozzáteszem ez a játék hibája, mert bődületesen rossz technikailag. Jelenleg pc-n játszom vele mert ott stabil)

    Amire figyeljetek. 4K-ról ha kikapcsolod a settingsben a felbontást, akkor vedd ki a pipát az Advanced TV settingsnél, hogy Allow 4k games & app menüből. Mert hiába rakod FHD-ra a Dashboardot, a játék vagy app 4k-ba fogja elindítani magát.

    De mint mondtma, ha 4K-s TV-n valamilyen oknál fogva úgy érzed, hogy egy játék "AKAD" és lerakod 1080p-re se mondod meg a különbséget. 0db recével lett több nekem pl az AC Origins 1080p-ben, de én fluidabnak éreztem és az is volt így a játék. (Ugye a gép eleve nagyobb felbontásban renderel, supersampling.)

    Egyelőre ennél éreztem ezt, de a PC-met a 4K-s tv-n ha azon játszom hiába van GTX1080Ti videókártyám is 1080p-ben használom.

    Ui.:

    Akinek van gyereke vagy szereti a platformer játékokat, Super Lucky's Tale ki ne hagyjátok. Zseniális régi spyrokat juttatja eszembe. A magyar felirat pedig plusz pont! (Fontos, hogy elindítod a játékot az intro és az első bevezető párbeszédek után érhető el csak a settings. Ezek után tudsz csak nyelvet változtatni. De ezek után újra megtudod nézni az introt és a bevezetőt)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák