Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz melan #114999 üzenetére

    Ha engem zavarna a cicergés, és emiatt nem tudok aludni, akkor én leszarom az instantont, és leáramtalanítom a gépet. Majd instantonoljon akkor, amikor napközben nem vagyok otthon. De látom, élvezed a problémát, úgyhogy szerintem meghagyjuk neked a továbbiakban is.

    Amúgy azzal együtt, hogy valószínűleg nem maga a gép cicereg, hanem a tápegység, illetve egyéb kóbor áram alatt álló alkatrészek, ezzel az égegyadta világon semmit nem fogsz tudni kezdeni az áramtalanításon kívül. Kérdezz meg bármilyen macskatulajdonost, hogy egy akármilyen kósza tápegység egész napos megfigyelnivalót ad a cirmosnak, még akkor is, ha a gazdi nem is hallja a cicergést.

    Másrészt pedig ha egyszer azt várod a géptől, hogy külső beavatkozás nélkül, önállóan dolgozzon a háttérben, amikor egyébként nincs bekapcsolva, akkor ezt meg is fogja tenni, és ezekben az időszakokban úgysem lesz hangtalan. Szóval ha a fiadat a cicergés zavarja, akkor egy hajnali háromkor kezdődő letöltés is zavarni fogja, és erre sem lesz szoftveres megoldás (hacsak a fejére húzott puha párnát nem soft ware-ként kezeled).

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák