Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sugarforce

    őstag

    válasz r.levente75 #111766 üzenetére

    Akkor a probléma ez is lehet, csoda, hogy a többi játék, amivel online játszol, mennek gond nélkül, ezzel elég sok gond szokott lenni. Lobbyban ragadás, elérhetetlen szerverek stb stb.
    Egyébként ha kéred, átrakják publikusra. Álítólag küldtek ki erről tájékoztatót 2015 végén (én digis vagyok, így nem tudok nyilatkozni róla). Ahogy Stauffenberg is írta, gond mindenképp a szolgáltatónál lesz, vagy router, ipv4-ipv6 tunnel hiba van, emiatt nem találja a szervert. Igazából nem is értem, hogy az ms miért állítja, hogy nem tudja mi a gond, dolgoznak rajta stb, amikor nem náluk van a gebasz. De legalább korrekt hozzáállás, hogy felajánlották a refundot. A másik meg a telekom-os ügyfélszolgálatos reakciója, miért nem ajánlotta fel a publikus ip beállítást? Na mindegy, lehetne sorolni mi miért gáz. Teljesen megértem, hogy fel vagy háborodva, hogy megvettél egy játékot és nem tudod használni..
    "A Telekom ügyfelei jelezhetik, ha nekik nem jó a privát IP-cím, ehhez vagy a 1412-es ügyfélkapcsolati telefonszámon, vagy a nat@telekom.hu címen kell megadni az MT-azonosítót. A szolgáltató azután ingyenesen visszaállítja a nyilvános IP-t."

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák