Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kill_switch

    senior tag

    Sziasztok!

    Előre is bocs, de káromkodnom kell...
    Meguntam a f@sznyakú microsoft tehetetlenségét azzal kapcsolatban, hogy kódot nem tudok érvényesíteni semmilyen formában, sem boxon, sem neten, sem telefonon... A helyzetet megspékeli az, hogy játékkódokat gond nélkül beváltok, csak gold-ot, access-t és társait nem tudok. Karácsony óta mindenki rázza a fejét (karácsonyi a box is meg az acc is), szerintem az összes létező mikrofos "agent(<LOL)"-el beszéltem már, de mindegyik mást mondott és persze egyik sem a megoldást a problémámra. És ez csak az egyik probléma... A másik, hogy semmilyen 360-as játékot nem tudok leszedni ONE-ra (bár ez annyira nem is zaklat fel, mert volt 360-om, amivel akartam, azzal játszottam). Magyar profil, migrálást is próbáltam, az sem ment. Természetesen erre sem tudtak megoldást és nem is tudnak a mai napig (itt fórumon is próbálkoztam mindkettővel annó, de itt sem született meg a megoldás).
    Mindig is bíztam a microsoftban, hogy mennyire atom amit csinálnak (irónia), de hogy két problémából kettőt nem tudnak helyre tenni az már kopasznak is hajmeresztő.
    Öröm az ürömben, hogy a kódok vastag kartonpapíron vannak, így akár össze is tekerhetem őket és feltolhatom valamelyik microsoftosnak, hálám jeléül... de nem, persze nem. Ez most inkább nektek lesz jó, mivel aki kapja marja alapon beszórom a kódokat, mert a továbbiakban már nem vagyok hajlandó ezzel foglalkozni.
    3 hónap gold: J86TD-CQT82-TFDBB-VPMDK-2XHDX
    1 hónap EA access: NYY79-42FKJ-3MXKX-TP9V7-9BTBR
    Illetve még grátiszba itt van egy Unravel, mert szülinapomra ezzel leptek meg, de már megvan egyszer.
    Unravel: RPGDD-WHWWD-GV97D-DYPCP-M9RQZ
    Elméletileg minden kódnak működnie kell, mert nem használta fel senki. Aki sikeresen beváltotta valamelyiket, az jelezze, ne legyen gyökér.
    Have fun!
    A microsoftnak meg a retkes talpú kúrv@ anyját!

Új hozzászólás Aktív témák