- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- OLED TV topic
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Tavaly vásároltam meg az Ultimate-et (csak ez a kiadás tartalmazza a currentgen [
]frissítést, ahogy Wesder is írta), csatoltam egy képet, hogy az én könyvtáramban hogyan jelent meg, telepítéskor a Series verziót pipáltam be. Most az uborkaszezonban én is végigjátszom a kiegészítőket.
-
eL Geri
őstag
A Control esetében hogy is van? Külön van a Series verzió? Figyelni kell majd a letöltésnél, hogy melyiket töltöm? Vagy a megfelelő géphez a megfelelő verziót tölti mindenképpen? Valamint ugye a One-on toltam az alapjátékot, akkor azért a Series verzióban is meglesznek a mentéseim?
Egyszerűbben kérdezve:
A Control külön kiadást kapott a next gen-re, vagy csak ingyenes (és oda vissza átjárható) update-et? Nekem az előbbi rémlik -
Wesder
titán
Havi elsô adagnak ez teljesen jó.
-
dunc
nagyúr
Szar X 7
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest