- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezárt az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajkó
őstag
Üdv!
Van itthon egy xbox 360! Egyáltalán nem értek ezekhez, de néhány infót összeszedtem, hogy milyen lehet!
Olyan, mint ezen a képen a baloldali!
Talán zephyr alaplapos, bár én nem látok rajta hdmi csatit.
2007-09-30 : MFR Date
5012841 74005 : Serial Number
91949152501284174005 : Produt Id.
A lejátszó: GDR-3120L, 0078FK rommal, az adatkábelén látok egy megnyomódást, tápkábele pedig nincs is benne a házban!
Púpos kondikat, vagy elfüstölés nyomát nem látok a lapon sem.Nincs hozzá sem tápom, sem kontrollerem, sem semmim!
Ezek fényében tudna valaki nekem Miskolcon, vagy környékén kipróbálni ezt a vasat, hogy megy-e? -
jozsef8
aktív tag
válasz
MasterMark #27396 üzenetére
Nem tudom, pedig direkt néztem hogy azt a műanyagot ami vezeti a levegőt az jó legyen. De szétszedem teljesen majd, ha vettem csavarkészletet.
-
jozsef8
aktív tag
válasz
MasterMark #27394 üzenetére
Nem, mivel nem volt olyan csavarhúzóm, de módosított magasabb.
-
jozsef8
aktív tag
válasz
MasterMark #27385 üzenetére
Nem hiszem hogy a szenzor
Nem tudja valaki hogy a hűtőhőz milyen méretű torx-es csavarhúzó kell? Mert kisebb mint ami a burkolathoz kell.
-
Nescafé
őstag
válasz
spanglee001 #27391 üzenetére
Köszi
Leszedve -
spanglee001
addikt
A gta 5 höz kijött egy valentin napi mészárlás kiegészítő, ingyenes gondoltam szólok, mert nem láttam itt írva
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
MasterMark #27385 üzenetére
vagy a szenzor romlott el.- Erre hallottál már példát?
-
jozsef8
aktív tag
Kiderült hogy 101 fok a cpu, szóval valami nem stimmel azért áll le.
-
Gebriel
veterán
válasz
Pikkolo^^ #27382 üzenetére
Ha bannolva lenne nem tudnád a HDD használni mert a bannolásal együtt letiltják.
Ettől függetlenül én nem ajánlom, még akkor sem ha kiszedeted a chipet..(amit egyébként nem tudom, hogy lehet-e bármi negatív következmény nélkül)..hogy utána azzal a gépre Live-ra menj.. -
Gebriel
veterán
[link] egyébként meg ezzel a progival meg lehet nézni, bármelyik gépet, hogy bannolva van, vagy akár csak jelelővel van-e bannolásra.
Használt gép vásárláskor jól jöhet. -
Gebriel
veterán
válasz
Pikkolo^^ #27379 üzenetére
Nem értelek, a kérdéses az volt, ha el van távolítva az RGH honnan tudod leellenőrizni, hogy mehetsz-e a Live-ra vagy sem?
Raziel jól írta, rá dugod nettkábelt és meglátod, hogy mehetsz-e Live-ra. Mi ezzel a problémádSzerk: Egyébként meg nem hiszem, hogy több időt venne el a meghirdetés és eladás mint, hogy kiszedjék, pénzért a chipet belőle..
-
-
Pikkolo^^
addikt
Cseréltem egy Xbox-ot mely RGH-s. Hogyan tudom ellenőrizni, hogy az RGH eltávolítása után mehetek-e Live-ra vagy sem, azaz le van-e tilva az eszköz.
-
jozsef8
aktív tag
válasz
anorche1 #27368 üzenetére
JTAG-os a box, onnan tudtam a hőmérsékletet, FSD volt rajta. Igen a pasztázást még ki lehetne próbálni csak rendes torx10-es csavarhúzókészletem nem volt hozzá és a procihűtőt már nem tudtam leszerelni. Valahol nem lehet olcsón rendelni minőségi torx10-es szettet?
Sajnos az alaplapot nem tudom.
-
anorche1
őstag
válasz
jozsef8 #27366 üzenetére
Pasztát cseréltél? Ha nem, esetleg megpróbálkozhatsz vele, hátha. De valszeg kuka. Egyébként milyen alaplapos gép?
Tudomásom szerint 3 betűs tudjuk minél belehet állítani hogy a ventilátor csak X fordulatszámon pörögjön automatikus helyett. Nem állítottad véletlenül át? -
jozsef8
aktív tag
-
jozsef8
aktív tag
Hali
Nekem lenne egy olyan hibajelenségem, hogy mikor bekapcsolom az xboxot rögtön ez a képernyő fogad:
Your XBOX 360 console is designed to automatically shutdown to protect insufficient ventilation. Like other elctronic devices, the xbox 360 requieres proper ventilation. To help prevent another automatic shutdown. Do not blocky any ventilation openings on the console or power supply. Do not place the console or power supply on a bed, sofa, or other soft surface that may block ventilation openings. Do not place the console or power supply in a confirmed space, such as a bookcase, rack, o stereo cabinet, unless the space is well ventilated. Do not place the console or power supply near any heat sources, such as radiators , heat registers, stoves, or amplifiers.Ez nagyjából a hűtésról szól a fordításom szerint. Egyszer szétszedtem a boxot, lehet az hoba hogy rosszul raktam össze? Bár elég jól átnéztem, és a hűtése is működik.
-
logitech25
tag
-
dilipok
veterán
válasz
logitech25 #27357 üzenetére
na, akkor megegyszer: alap kabel vegen van 3 rca. Ebbol 2 hang, egy kep. Ha rca bemenet van a hangcuccon, akkor siman bedugod (ha kell, hosszabitoval viheted messzebb). Ha jack, akkor atalakitod a 2 rca-t egy jack-ke (ha anyava alakitottada, akkor kell egy apa-apa jack kabel is). Ennyi.
-
logitech25
tag
válasz
MasterMark #27356 üzenetére
van egy aksis hangfalam (nokia zselés aksi kell bele)
van rajta (usb, jack, ,micro usb) -
MasterMark
titán
válasz
logitech25 #27354 üzenetére
Teszkó, médiamárkt, stb...
Milyen USB-s...?
-
dilipok
veterán
válasz
logitech25 #27354 üzenetére
nem. Milyen adaptert akarsz most szerezni?
Ha szetpattintod az eredeti burkolatat, az is jo.
Amugy meg egy sima kereses kidobott jopar ajanlatot... erre gondolsz? [link]
-
logitech25
tag
válasz
MasterMark #27352 üzenetére
Akkor szereznem kell adaptert.
de honnan :/Akkor keresgélnem kell.
USB hangfal szted jó? ? -
raziel01
veterán
Game of Thrones (Trónok harca)
Outland és From Dust és Beyond Good and Evil HD
2 ezer Ft darabja. Ennyiért nem olyan rossz és nem kell rá 1 hetet várni.
-
MasterMark
titán
válasz
logitech25 #27350 üzenetére
RCA-at alakítod Jack-re.
A headsetet a kontrollerbe dugod, csak chat-re jó.
A gyári kábel vastag, nem fér el a HDMI felett. Szétpattintva az is jó.
Az adapter alapból vékony. -
logitech25
tag
de akkor minek adtak gyári fülest ha sehova nem tudom dugni..
Amugy van olyan kábelem amit küldtél csak a pucàs RCA végű
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Konteó topic
- Vivaldi (böngésző)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Ps 5 Slim digital megkímélt 1 hónap jótállás
- Xbox Series S 512gb 2 kontroller
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged