- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezárt az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
ez a Walking Dead tényleg nagyon jó. 2. epizód és elég durva a sztori, izgalmas
olyan mint valami interaktív film. Kb mint a Fahrenheit, játékmenetben.
-
Mercyyya
csendes tag
Lehet bugyuta kérdés lesz, de megvettem a bf3 premium-ot és amikor szeretnék multizni ezt a hibaüzenetet adja ki:
"The server is now running content that you don't have, look in the store for additional available content or make sure that all your content is installed."ilyenkor mit tudok csinálni? mindegyik szerverre ezt adja ki :S
-
Értem!
Valami nekem még is azt súgja, hogy nem hardver hiba, hanem valami kommunikációs hiba lesz a gép és a kinect között!
Esetleg van valami olyan lehetőség, hogy teljesen alapról indíthassam az egész kócerájt?
Gondolok itt arra, hogy mikor először áram alá helyeztem, akkor volt egy csomó állapotjelző ablak egymás után és gondolom a netről is töltögetett le magának dolgokat...
Na ezt az állapotot vissza tudom valahogy állítani?
Egyébként érdekes, mert vannak pillanatai a kinectnek mikor jónak tűnik!
Magát a konzolt azt nem látom rossznak... -
rocket
nagyúr
Egy termek tartossaganak nincs koze az arahoz, unyanugy elromolhat a 4 millios ft-os TV mint a 60000ft-os, ahogy Murphy mondta "ami el tud romalni, az el is romlik".
3 napon belul vetted (munkanap szamit csak a 3 napba) akkor a boltba vidd vissza, ha mar tobb ido tellik el holnapra mint 3 nap akkor hivd fel a M$ ugyfelszolgalatat. -
Köszönöm a linkeket!
Végig csináltam mindent a leírtak alapján, de nem változott a helyzet!
Azért elkeserítő, hogy egy ilyen drága dolog így szét hullik pár óra használat után!
Mondhatni nevetséges! Mi ilyenkor a teendő?
Még valami!
Most olvasom, hogy létezik az, hogy egy dobozban lévő dolgokra más-más garancia idő tartozik? -
Sziasztok!
Sajnos a család öröme nem tartott túl sokáig...
Ma reggelre a kinect megadta magát!
Ezt az üzenetet kapom. "Probléma merült fel a Kinect érzékelővel (C00000C2)"
Van erre valami "primitív embereknek" való megoldás? -
dilipok
veterán
válasz
Jegesmaci81 #175 üzenetére
de azert azt erzed, hogy a demo ingyen elerheto...
a teljes jateknal az egesz kontroller ikon van ott (pl ez)
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
dilipok
veterán
válasz
Jegesmaci81 #175 üzenetére
renezesre ez az 1 es a 2 egyutt
-
Jegesmaci81
aktív tag
A kinézett xbox mellé a következő játékokat kapom: Kinect sport + adventures+ DC2 viszont most megtaláltam
[link]
a linket ahol a kinect sport ultimate ingyen elérhető! Ez a teljes verzió? Vagyis ugyanaz mint a dobozos verzió amit az xbox mellé kapnék mert ha igen akkor lehet jobban járnék egy másik csomaggal. Köszönöm az eddigi segítségeket is. -
Blaise
veterán
-
Tigi
őstag
Most jutott eszembe, hogy mikor csináltam az első profilomat akkor véletlenül csináltam még egyet ami sose volt használva, de működik.
Nem lehet ezt a profilt átállítani UK-ra? -
nagyi2k
tag
Sziasztok!
Azt honnan tudhatom meg letöltés előtt, hogy egy adott játék demója milyen limitációt tartalmaz?
Például a KS Ultimate ?
Üdv.: nagyi2k -
Tigi
őstag
Sziasztok
Most akarok UK profilt is csinálni a magyar mellé.
Hogyan csináljam, hogy ne rontsam el?
A Box-on csináljam vagy számítógépen?
Kapok egy hónap goldot az új profilhoz?
Bocsi, de inkább kérdezek minthogy elrontsak valamit.köszi.
üdv. -
ujtzjani
tag
Megkésve ugyan, de áldott ünnepeket mindenkinek.
-
whitezo88
nagyúr
ahogy sejtettem, a Walking Dead úgy ingyenes, hogy csak az első epizód. a maradék négy az 400 MS pont darabja. monjduk van pontom, tetszik úgyhogy veszek még.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
MasterMark #163 üzenetére
Mondom: "mondjuk érdekes egy sebessége lehet".
Mondom #2: "ne feledjük, hogy az Xbox egy hét éves konzol".Elvileg nem kéne egy nagy ördöngősségnek lennie ma egy Xboxot emulálni. A szűk keresztmetszetek:
Processzor - 3 magos PowerPC alapú, ezt kell real time emulálnia egy processzornak. Core i5 alatt neki se állnék. Minél jobban van megírva, optimalizálva egy játék, annál nagyobb falat.
GPU - Radeonok, szerintem kizárólagosan, nem árt egy HD4870/HD4890, de inkább HD5770.
Memória - boxon belül nagy a sávszél, LGA1366-os lapok előnyben. Itt is kb. ugyan az a helyzet, mint procinál. -
Mister_X
nagyúr
válasz
MasterMark #161 üzenetére
-
MasterMark
titán
válasz
BLUE TORNADO #160 üzenetére
Nincs.
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
MasterMark #159 üzenetére
ehhez van emulator?
-
MasterMark
titán
válasz
BLUE TORNADO #158 üzenetére
Igen, csak XBOX 360.
-
BLUE TORNADO
senior tag
A Crackdown-t csak Xbox 360-r adták ki? Pc-re nem?
-
Mercyyya
csendes tag
ha veszek 2 db live gold tagságot, és egyszerre aktiválom, akkor 2 évig tart, vagy csak akkor tudom ha már a másik lejárt?
-
(#151) MasterMark: Köszi! Kipróbálom!
(#152) levi1392: Elképzelhető!
Bár én az elején se voltam elragadtatva a Verbatimv MediaShare-Home tárolójától, csak baromi jó áron kaptam és nem volt lelki erőm vissza utasítani...(bár már többször megfogadtam, hogy HDD nem veszek többet, ebbe bele futottam a tavasszal, erre most itt van ez az X-box, megint kell egy HDD.t vennem)
Tényleg SSD nem gyártanak még hozzá?Apropó! Van még valami plusz dolog amit pl a frissítésen kívül meg kell tenni a géppel? (ill célszerű)
-
Persze, igazatok van...
Az igazat megvallva 24-én este fogtam a kezembe először ilyen gépet...
Eddig lövésem se volt mi, hogyan működik! (Nem volt hülye aki kitalálta...)
Most próbálom felvenni a lépést az X-BOX társadalommal és nem győzök utána olvasni!
Többnyire "kinect" szoftvereket kerestem, mert ahogy elnéztem a családnak erre lenne igénye! Azok meg 5-19eFt ig voltak és bele gondoltam, hogy volt olyan DVD-je a gyerekeknek amit 3x kellet megírnom, mert szét gyepálták... (Macskajaj, Nemo...)
Aztán már eleve gondom volt a X-BOX LIVE résszel is!
A fiókok valami oknál fogva nem működnek! Volt régebb óta WindowsLive fiókom, de azt nem fogadja el valami oknál fogva! (jelszó azonosságra hivatkozik.)
Szóval ez is egy kicsit meg van bonyolítva, de előbb vagy utóbb megoldódik!
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! -
MasterMark
titán
-
Kashim
őstag
Ha felmásolod őket merevlemezre, igazából csak ellenőrzésre használja a lemezt, így nem lesz semmi baja hosszútávon sem. Bár szerintem nem néhány hónap alatt megy akkor sem tönkre, ha lemezről játszanak.
Amúgy én is UK konzolt kaptam anno a konzolstúdióból, de nekem adtak hozzá adaptert is, mondjuk végül lecseréltem a táp kábelét, mert volt itthon egy pont. Nincs egyébként semmi más probléma az angliai gépekkel.
-
válasz
MasterMark #144 üzenetére
Ajjaj!
Ez nem túl jó hír...Gondolom ezek a lemezek másolás védettek...
Azért ez nem egy túl jó megoldás. Megveszed 15-18 ezerért a lemezt és pár hónap alatt leamortizálják a kölkök...
Persze veszek egy HDD, ez már nem oszt-szoroz...
Köszönöm a gyors válaszodat! -
Sziasztok!
360 4GB Slim látja az otthoni wifis belső hálózatot! A hálózat PC-i is látják!
A kérdésem az lenne, hogy tartozik a hállózathoz egy 2TB Verbatim háttértár! Nincs rá valami megoldás, hogy tárolóként az X-BOX is használhassa?
A tár média részeit látja, csak szeretném a lemezeket felrakni valahova, hogy ne terheljem az olvasót és hogy ne legyenek össze cseszve a gyerekek által a lemezek...
Van erre valami megoldás, vagy csak a gyári HDD használható?
Előre is köszi a válaszokat! -
Davzone
senior tag
válasz
Jegesmaci81 #135 üzenetére
Semmi hatrany nincs, ugyan olyan PAL regis gepet kapsz, csak epp angol a dugo. Vagy hasznalsz hozza masik kabelt vagy atszereled egy szerelheto dugora, vagy atalalkito. Nem csak a konzolvilagnal arulnak ilyen boxot, sok mashol vett gepnel is elofordult mar. Raadasul lehet nem az o hibajuk mert ok csak kihozzak a nagyker raktarabol es nem tudjak hogy az elotte honnnan jott ha csak meg nem nezik.Garancia ugyan ugy ervenyes lesz barhol EU-n belul.
-
Gebriel
veterán
Játszik itt valaki a Hitman-el?
-
dilipok
veterán
válasz
Jegesmaci81 #135 üzenetére
semmi, csak a dugo (en kint vettem az enyemet es most minden gond nelkul hasznalom itthon. A PSem is ugyanilyen)
-
Buster17
addikt
Ma sikeresen kimaxoltam a metro 2033-at, ami egyben az első kimaxolt játékom is
Nehéz volt az biztos.
-
thEndeR
aktív tag
Én is konzolvilágtól akarom rendelni az boxot. Egyébként ha valami nincs raktáron, és úgy rendelem meg akkor értesítenek, ha kaptak belőle? Pont az a csomag nincs ami nekem kéne.
-
Jegesmaci81
aktív tag
Van bármilyen hátránya a UK-ból behozott gépnek a dugón kívül? Azért kérdem mert én is a konzolvilágtól rendelem meg az ünnepek után. Balhézzak miattva ha esetleg ilyet kapok vagy örüljek hogy olcsóbb mint a Mediamarkt?
-
dilipok
veterán
válasz
runner 125 #127 üzenetére
felesleges a hutessel szorakozni. A garancia fedez minden meghibasodast. Szerintem nagy szazalekben fekve hasznaljuk a gepunket es nincs vele gond.
SSD-re meg nem lehet cserelni. Csak a gyari jo, illetve nehany vinyot lehet modositani hogy belemenjen.
Gebriel: valoban nem korrekt, legalabb szolhattak volna. Mondjuk egy haverom vett igy konzolt kb 1 eve es neki adtak hozza ingyen egy atalakitot a vasarlasnal (mas kerdes, h volt otthon elfekvoben tapkabel, igy nem lett volna amugy sem gond).
A legtobb ilyen konzolbolt amugy a UKbol szerzi be olcsobban a gepet, ezert az angol dugo. Lehetne bennuk annyi gerinc, h legalabb a tapkabelt kicserelik/adjak hozza.
Amugy meg mint lathatod, mar o is belatta, hogy jobban jarhat egy gyarival
(meg mint tudod, amugy sem szivleljuk a warezt
)
-
runner 125
nagyúr
Köszi, ez a pakk is szimpatikus, Forza 4 különösen.
Még két kérdés:
Némely használt konzolnál amolyan plusz hűtést látok az oldalán. Ez miért van? A hűtésmod. gondolom nem abban nyilvánul meg, ugye?
Csak azért vetődött fel bennem a kérdés, mivel én vízszintesen tárolnám, s ahogy látom a szellőző pont felülre esne, így megóvnám a beszálló portól.Van-e értelme a későbbiekben SSD-re cserélni a gépben lévő HDD-t?
-
MasterMark
titán
válasz
runner 125 #114 üzenetére
Gép előnyei: nem kell többé lemezt írni...
Hahaha most sem kell... -
baderoli
tag
válasz
runner 125 #121 üzenetére
Az ára jó, a garanciát keveslem. Én a Konzolstudioban vettem 55k-ért slim 250gb+SW III. letöltő kód. A gari 2 év. 2012-es gyártású.
-
dilipok
veterán
válasz
runner 125 #121 üzenetére
jatekokat mar vettem tolok, korrektek voltak. Konzollal kapcsolatban sajnos nem tudok nyilatkozni, de ha dobozos, akkor szerintem nagy gond nem lehet vele. Garanciahoz ugyis be kell regelni neten a konzolt.
Vagy ha erdekel a skyrim es a forza 4, akkor van a konzolvilagnal ez
-
dilipok
veterán
a modositott nekem ganyolt, ennyi. Ne is menjunk bele a vitaba, mert nem erdemes. Ahogy emlitettek felettem, +30K-bol mar eleg sok jatek kijon es akkor nem kell a ganyolt konzollal foglalkozni...
(abba meg mar vegkepp ne menjunk bele, hogy mennyire lehetne egyszeruen ervenyesiteni a garanciat egy vateran vett modositott termeknel
)
-
Tigi
őstag
válasz
MasterMark #95 üzenetére
-
whitezo88
nagyúr
válasz
ez vicc. +30k, amennyiből 8-10 használt eredeti játék kijön. vagy kevesebb ha veszünk liveot, annyival előrébb vagyunk...
-
dilipok
veterán
válasz
ez egy ganyolt fos...
a kovetkezo generacio meg majd jon. Pontos informacio meg nincs rola.
-
-
Blaise
veterán
-
Xmodule
őstag
Honnan lehet a legolcsobban megbizhatoan MS pontokat venni?
-
dilipok
veterán
válasz
Grande Ale #108 üzenetére
angol lesz az... vagy a dugaljba egy atalakito, vagy egy masik tapkabel es mar megy is.
itt egy kep. Ez alapjan megmondhatod konnyen, h milyen dugo is van rajta [link]
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Grande Ale #105 üzenetére
A tápba jó a sima PC-s tápkábel is; de az EU-ban megjelent játékok zöme nem fog menni a régiókülömbségek miatt.
Magyar leírás viszont nem szokott lenni a gépekhez... de amúgy biztos az hogy amerikai a gép? Mert az angoloknál is villás dugasz van, na most azok a gépek meg megeszik az EU-s játékokat is...
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Grande Ale #105 üzenetére
amikor én vettem magyar boltban, nekem is 3 villás volt, de adtak hozzá átalakítót (sima műanyag kis cucc)... valamiért kimaradt abból. PAL vagy NTSC a gép legalább?
Zsolthy: nem, mindenképp kell a lemez, csak nem fogja pörgetni és gyorsabb a betöltés is.
-
Grande Ale
őstag
Barátom rendelt a gyereknek karácsonyra a konzolvilágtól egy boxot. Szenteste kibontáskor jött a meglepetés: amerikai, három villás csatlakozóval van a box! Nem is tudják használni, átalakítót ugye sehol nem lehet venni, mert semmi sincs nyitva. Hallottatok már ilyenről? Magyar bolt, amerikai gép? Még magyar leírás sincs hozzá, semmi! A garancia ilyenkor hogyan működik? Átalakítóval egyébként simán menni fog, mert ha jól tudom ott 110 V van, ugye?
-
Zsolthy88
csendes tag
Hali!
lenne egy kérdésem, mégpedig az, hogy ha telepítek egy játékot hdd-re, azt utána a lemez nélkül tudom futtatni?kölcsön játék lenne, lehet bugyuta a kérdés...
-
Xmodule
őstag
Shadow Complex probalta már valaki? Demot leszedtem. Hihetetlenul jó hangulatú és látványos játék szerintem.
-
vatoteam
tag
válasz
KingKress79 #97 üzenetére
Ezer köszönet a figyelemfelkeltésért, már le is töltöttem!
-
whitezo88
nagyúr
válasz
hol találom meg?
mod: megtaláltam.
-
pzstm
titán
válasz
már ki is jelöltem letöltésre. Ha tényleg annyira jó, akkor a többi részt is beszerzem, ha jól látom 1600pontot kóstál.
-
Prof01
veterán
válasz
Köszi!
-
KingKress79
aktív tag
Ingyen tölthető a the walking dead első része!
-
Gebriel
veterán
válasz
MasterMark #95 üzenetére
Nem tiszta az Xboxa.
-
norbi2010
őstag
Horizon-ben mikor pl. centizek vagy ha gyorsan megyek kapok pontokat,azok mire jók?
-
baderoli
tag
Windows 8 alatt már volt egy regem, azt töltöttem le amikor aktiváltam a box-ot, az ingyenes próba gold tagságot még tudom valahogy aktiválni?
-
baderoli
tag
Tudtok egy megbízható web helyet ,ahol olcsóban lehet Gold tagságot venni? Akár magán személyt is.
-
Tigi
őstag
Sziasztok
A COD MW 1 GOTY miben különbözik a simától?
Próbáltam utánanézni, de nem találtam semmit.
Benne vannak a DLC-k mint a GOW 2 GOTY-ban?köszi
üdv.Zsolthy88: igen a Konzolstudio-t én is tudom ajánlani.
-
Osiris
őstag
Nálatok sincs most xbox live? Valami olyan módon van leállva a rendszer, hogy nem is tudok játszani, mert a live-hoz kapcsolódás végtelen várakozásba torkollik, majd nem történik semmi pl a forza 4-ben. Rettentően idegesítő..
-
Nyuszo01
tag
Sziasztok!
A feleségem karácsonyra xbox360-at 250gb-osat adott nekem.
Csak azért írtam hogy, elmondjam sajnos közöm nincs semmihez... Berakok egy pendriveot pc-be ott felmásolok rá valamit. Azt szeretném felrakni az xbox-om hdd-jére. De sajnos nem jelenik meg nekem az xboxnál. Kéri hogy formázzam a pendriveot amikor az xboxban van, csináltam azt is, de aztan vissza a pc-be de semmi. Mit kéne csinálnom hogy tudjak másolni az xbox-ra pendriveról? Esetleg ha valaki ráérne, és nagyon benne van a témában ha elküldené a telefonszámát nekem prívátban, felhívnám nagyon szivesen. És akkor ott elmagyarázná nekem. Mert lenne még sok más kérdésem is... Remélem nem veszitek tolakodásnak. -
Zsolthy88
csendes tag
Hali!
tudnátok ajánlani valami boltot, ahol érdemes xbox 360 (250gb) konzolt venni?
nem webshop, hanem bemegyek és megveszem bolt érdekel, a következő városok jöhetnek szóba:
Kecskemét
Szolnok
Szeged
Békéscsaba
Szarvas/media markt, auchan, és hasonló lehúzó áruházakat hanyagoljuk/
Köszönöm a választ, és mindenkinek boldog karácsonyt!!!
-
Nedem
csendes tag
Sziasztok,
Került hozzám 2010-ben garanciában már RROD miatt szervizelt Zephyr lapos Elite. 3 ledes volt annak idején, aztán lapot, meg valamiért driveot cseréltek.
Kérdés: Ez a lap mennyire trágya? Érdemes lenne a gyári hűtést kicserélni valami normálisabbra? Ugyan 2-3 óra játék, meg 1 óra IE után éppen csak langyosat fújt a hátulján, de az ördög nem alszik. Thailsmoon Whispert találtam, nem tudom, jó-e. Vélemények?
Kérdés2: Ha megint 3 ledes lenne, akkor az kivitelezhető, hogy veszek egy Jasper lapot hűtéssel, és csak azt cserélem ki?
Köszönöm szépen.
-
Bocaa
senior tag
valakinek van elfekvőben 250-es slim hdd? megvenném jópízért
-
Prof01
veterán
Boldog Karácsonyt kívánok minden kedves gémernek!
-
L_YKing
addikt
válasz
MasterMark #72 üzenetére
huuha!!!!! Nagyon szépen köszönöm! Sokat segítettél! örök hála!
-
L_YKing
addikt
Megkaptam a COD mw2-őt és a mw3-at!
A modern warfare 2-vel szeretnénk játszani 2-en de egyszerüen nem tudunk....vagy egymás ellen vagy egymással de ellenség nélkül... Rámegyek a multiplayerre ott a split screenre onnan , hogyan tovább?segitség!
-
rocket
nagyúr
Boldog Karácsonyt!!!! , ajandek a linken (remelhetoleg) , Halo rajongok elonyben
-
WhiteWalker
nagyúr
Aki rendet zavviról játékot és eddig nem kapta meg,az már ne is várja karácsonyra
, amúgy meg boldog karácsonyt mindenkinek
-
Buster17
addikt
Boldog Karácsonyt!
-
Lehiñito
senior tag
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket Kívánok.
-
Zjunior
veterán
Kellemes, és Boldog Karácsonyt kívánok minden kedves PH fórumozónak!
-
Tigi
őstag
Kellemes és meghitt karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek.
-
Gebriel
veterán
Miért ne lenne érdemes?
Szerk: Valaki itt írta azt hiszem, hogy ha most meggondolandónak tarja valaki a Xbox360 vásárlást akár csak az ára miatt akkor az vajon az új gépre kiadná a 100-150e forintot?
-
thEndeR
aktív tag
Szevasztok!
Szerintetek érdemes még 2012 végén 2013 elején Xbox 360-at venni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark #57 üzenetére
Dejó is hogy nekem néma tápom van.
-
baderoli
tag
válasz
MasterMark #57 üzenetére
Akkor kénytelen leszek megbarátkozni a zajjal. Köszi az infót! Üdv!
-
baderoli
tag
Sziasztok! Én is boldog Karácsonyt Kívánok!
Tegnap vettünk egy xbox360 slim 250-et. Minden ok vele, nagyon tetszik, csak egy problémám van vele. Zajosnak találom a tápot. Mintha zárlatos lenne,vagy mintha a trafó búgna benne egyszerre. Felhívtam a boltot
és mondták hogy van benne venti, ezt hallhatom. Mondtam hogy ok, de akkor is hangosnak találom. Ez így természetes és a fülem érzékeny? Vagy esetleg hiba is lehet? Köszi! Üdv! -
Algotis
addikt
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Minden kedves topiclakónak
-
gaz87
csendes tag
Hello mindenki!
Azt miért van hogy játszottam az assassins creed 2vel és 1x csak lefagyot!Eddig ezt 2x csinálta meg!Egy játéknál se csinálta ezt!jah és slim gépem van!Várom a válaszokat!
-
L_YKing
addikt
Mindenkinek békés, boldog Karácsonyt kívánok !
Na és persze az xboxot sem kell elhanyagolni!
-
padra
aktív tag
Békés,Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!!!
-
bobooo
addikt
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
woodbear
addikt
Zavvi kódokban, achievementekben, 0day játékokban gazdag Új Évet mindenkinek. És Kellemes Karácsonyt.
[link] -
bognar110
őstag
Békés, boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek !
-
Gebriel
veterán
Játékokban Gazdag és Kellemes Karácsonyt Mindenkinek!
-
Integrator
aktív tag
Zavvi 10%. 2685-7E06-4F3E
-
woodbear
addikt
Sok Játékórában és Achievementekben gazdag új évet, és Békés Boldog Ünnepeket kívánok mindenkinek
-
Xmodule
őstag
szerintem total olyan mint a god of war 3 csak azert kicsit gagyibb. szoval ilyen kadzabolos. sajnos nincs benne tul sok logikai resz. nekem annyira nem jött be mert szerintem kicsit unalmas es nyomaszto a hangulata. gondolom nem arulok el azzal nagy titkot hogy a pokolban jatszodik tehat a lelkek nyögdecselesei egy idö utan engem mar zavart. csak azert vittem vegig mert ha mar megvettem alapon. ha ez a stilus erdekel akkor inkabb a castlevania lords of shadow. na az egy jo jatek henteles logikai feladatokkal megspekelve. ez az en velemenyem
-
Buster17
addikt
Valakinek megvan a Dante's Inferno? Jó játék? Meg ez milyen kategoriába tartozik?
-
rocket
nagyúr
1200-rol 800 M$ pont a Trials Evolution, a kiegeszitoje meg 400-rol 200 M$ pont
-
raziel01
veterán
UP
Lost Odyssey-t csapattam ma, megérte nagyon az 1500 Ft-ot, már a 3. lemez végén vagyok.
Final Fantasy XIII-on kívül van még ilyen jó körökre osztott játék? -
StLui
veterán
Plazmánál nem a csak a szebb kép a lényeg, hanem nincs utánhúzás mint LCD-nél, ott azért nem jó sportot sem nézni, mert nem tudja megjeleníteni a gyors mozgást. Nincs inputlag sem, és a sötét jelenetek részletgazdagabbak mint LCD-n. Viszont érzékenyebb a gohst-ra és ennek rosszabb változatára a beégésre állandó képtartalom esetén, csatornalogó, játékoknál hud stb
-
Blaise
veterán
Szeretnék valami olyan headsetet, amin megy a játék hangja és a beszéd is egyszerre, lehetőleg 20 ezer Ft alatt....ötlet?
-
dilipok
veterán
válasz
WhiteWalker #31 üzenetére
egyertelmu, szebb kepe van a plazmanak. Nem vitatom egy percig sem. Lassan kiforrja magat az a technologia is
En mindossze a screen tearing hianyat kerdojelezem meg, mert ez a box outputja miatt van, ami 60Hz-es kepet kuld ki. Innentol szerintem teljesen mindegy a megjelenito, mert ha 60+ FPS-el fut a jatek, az extra kepkockak mar el sem ernek a TVhez, mivel a box nem is kuldi ki, ami a screen tearinget eredmenyezi. Legalabbis en ezt igy ertelmezem
-
KingKress79
aktív tag
válasz
KingKress79 #27 üzenetére
3. rész, elnézést.
-
heihachi
addikt
válasz
WhiteWalker #25 üzenetére
Biztos igazad van, nem tudom, nincs plazmám, bár gondolom hogy lcd és lcd közt is van különbség, ha érted mire gondolok.
Ellenben a plazma topikban rákérdezni, hogy a plazma a jobb-e? Tippelhetem a végeredményt?
-
salapp
addikt
A megvétel után rákötöttem a 42-es plazmára a gépet, és fényévekkel szebb képet adott, mint a 32-es lcd, amin most is van a gyerekszobában. Színek-kontraszt-gyors mozgások megjelenítése, szóval minden.
-
KingKress79
aktív tag
Gears of War co-op-hoz keresek 2 főt. Ha van kedved, írj!
-
dilipok
veterán
jolvan, utannaolvastam meg egy picit. Mivel a box 1080p/60Hz-es outputot kuld, innentol fogva a plazman is lesz screen tearing, mivel nem szamit, hogy az milyen frissitessel dolgozik.
Akkor az elozo kijelentest en nem igaznak titulalnam, mivel a plazman is ugyanugy kell lennie screen tearingnek mivel ugyanolyan jelet kap, mint az LCD
Giinos: ezert is kerdeztem, hogy van-e valami extra dolog a plazmaban, ami ezt gatolhatna, es en nem tudok rola. Utannaolvasva nincs, uh bocs, de ezt annak titulalom, hogy valoban szebb a plazma kepe es nem feltetlenul foglalkoztatok a vsync hianyaval.
Nem arrol van szo, hogy nem hiszem el, amit mondasz, csak azt, hogy semmi nincs ami megalapozna, hogy ne lenne
-
WhiteWalker
nagyúr
én meg tapasztalatból mondom,hogy jobb a plazma! A csajom vett egyet otthonra és hát persze azonnal kipróbáltam nálunk a konzollal és ég és föld a különbség az lcd és a plazma közt...direkt az alábbi játékokkal teszteltem amiknél tudtam hogy van v sync szétesés: gears 1 , ac3 , forza 4 . Plazman semmi ilyen nem volt,folyamatos gyönyörű képet adott,remek színvilággal,szinte lefolyt a képernyőről...és ami érdekes hogy a csajom is láttam azonnal a különbséget , ez azért sok mindent elárul....plazmahoz képest az lcd sehol sincs...de ha nem hiszitek el, kérdezzetek rá a plazma topicba
-
dilipok
veterán
szuper, akkor jul tudtam
akkor van alapja annak a kijelentesnek, hogy a plazman ez nincs? Szinten olvasgattam ebben a temaban, es ahogy en ertelmezem, a 600herzes frissites is hasonlo parasztvakitas, mint az lcd eseteben a trumotion meg tarsai. A frissites ott is 60hz, ergo a screen tearing ugyanugy jelen kellene, hogy legyen (nem volt meg plazmam, ezert legyszi javitsatok ki, ha valamit nem jol gondolnek)
-
dilipok
veterán
válasz
WhiteWalker #21 üzenetére
a plazma tv milyen sebesseggel frissit kepet? Gondolom ott is valtozo, mint az LCDnel. Ha nem frissit olyan legalabb annyiszor masodpercenkent, mint ahany FPS-sel fut a jatek, akkor ott is lesz screen tearing, nem? (komolyan kerdezem, mert ahogy en tudom, a screen tearing attol van, hogy tobb FPS jon, mint amennyit a tv meg tudna jeleniteni)
-
Xmodule
őstag
válasz
WhiteWalker #18 üzenetére
Azaz.
Igen next time en is plazmát veszek
-
woodbear
addikt
Nanézdmár. 3. topik szép kort megélt a dolog
-
Xmodule
őstag
Megint lenne két kérdésem. 1. Amikor játszok a Gears of War 1 el és gyorsan forgatom a kamerat a kép kicsit hullámzik vizszintesen. Ez mitöl van? 2. A fejhallgatos mikrofonon amit a kezi konzolhoz lehet csatlakoztatni nem lehet allitani a mikrofon erösségét? Csak mert nekem nem ér el a számig és igy nem hallanak amit beszélek.
-
Prof01
veterán
Gyorsan megtelt az előző topic is. Durva mennyit offoltok.
-
Zjunior
veterán
Far Cry 3 Zavin 25£!
Kuponnal 23£!
8k ért ajándék, lehet meg is rendelem!! -
Tigi
őstag
Én is én is, csak, hogy idetaláljak.
-
MasterMark
titán
Mostmár én is ideírok, bár már elmentettem.
Offoljuk szét az új topikot. -
whitezo88
nagyúr
ohh megtelt. kommentelek hogy idetaláljak
-
Def26
félisten
-
molnarpeter
nagyúr
Warezmentes új topikot kívánok!
mp
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új topic ftw.
Greetings.
-
Blaise
veterán
Éljen az új topic, csak hogy visszataláljak
-
pzstm
titán
Lego játékot is megvettem kisuncsimnak 990-ért
Üdv mindenkinek az új topikban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged