Aktív témák
-
Winchester95
őstag
válasz
tibibi #29072 üzenetére
Én ebayről egy fórumtárs segítségével rendeltem egy 4in1packot a walkman telómhoz nem rég.
Elküldték neki postán ő elküldte nekem és utaltam neki a pénzt pár napon belül.(előre soha nem küldök senkinek)
De bizonyítékképpen benne van a LWW fórumban is.
Ha lesz ilyen akkor írjatok pü-t. -
mephi666
nagyúr
válasz
tibibi #28752 üzenetére
ide még nem érkezett meg, de akkor én is várhatom a héten
izomláz megvan vádliban/hátban... szórakoztam a "boot camp" gyakorlatokkal... tökös gyereknek kell lenni hozzá, mert 7perc alatt rendesen lemészárol (vagy csak ellustultam az utóbbi években?) ...meg a futógyakorlatok is viccesek a különböző közbeeső feladatokkal: gyorsíts fel x sebességre, fuss egy darabig térdemeléssel, stb... pár perc futás után benyom 1-1 ilyet és utána majdnem felfordul az ember
-
Ap3x89
aktív tag
-
mephi666
nagyúr
válasz
tibibi #28333 üzenetére
na, ennek örülök, ha rendesen megdolgoztat majd
elvileg napokon belül kiderül... (örülnék, ha már pénteken lenne fizu... de legkésőbb jövő hétfő-kedd)
a forzát néztem még kinect-el videókon... ez akkor csak 1személyes módban megy és automatán adja ilyenkor a gázt/féket? érdekesnek tűnt... inkább csak poénnak lesz majd jó (meg persze a hiányzó acsiért
)
-
Lehiñito
senior tag
válasz
tibibi #27699 üzenetére
Hali!
Elég érdekes, hogy azt írja a honlap, hogy a játék rajta van a merevlemezen.
Én ugyan ilyet vettem máshol ugyan ennyiért és ugyan ezt a játékot ott egy letöltőkód formájában kaptam külön kártyán.
Nem tudom, hogy ilyen formában is árulják e ezt a terméket, de eddig én csak letöltőkódos formában láttam. Nekem személy szerint nem nagyon lenne szimpatikus így ez a termék. -
benecz
tag
válasz
tibibi #27620 üzenetére
Gyári 250es,kereskedésbe vettem használtan,garanciával 12000Ft-ért.
Már jó!
Az volt a "baja" hogy nem mertem beljebb nyomni a gépbe,hanem csak becsúsztattam,hogy szintbe legyen a házzal.Most picit erősebben megnyomtam,ekkor cuppant be a helyére,és most jó.Szóval túl gyengéd voltam.Azért köszönet!
-
Mozsa
tag
válasz
tibibi #27533 üzenetére
nem tudtunk vele játszani, a játék elindult, microsoft logó, meg pattogó labdák, de nem tudtam a játékok közül választani.... azt hittem azért, mert nem vagyok bejelentkeze a xbox live-ba, most megcsináltam a fiókot, de ma már nem kínlódok vele. Lemez nem kell bele? Nem arról megy? Vagy telepíteni kell? HDD van benne.... eddig csak lemez be, játék indul volt.... a kinectimals játékkal meg amit hozzá adtak tudtunk játszani
-
MajaG
senior tag
válasz
tibibi #27438 üzenetére
A családom kereskedő, mi addig árulunk egy terméket, ameddig van. Annak már nem írok vissza akinek nem tudok adni, ha igen annyit, hogy elfogyott. Ez a korrekt megoldás.
Ha ki rakok valamit fix árra, akkor nem mondom h dobj még rá, mert sok a jelentkező. (ez egy másik eset)
-
JamesHun
addikt
válasz
tibibi #26988 üzenetére
szia
tegnap láttam, hogy 2 féle your shape fitness evolved van
nekem a magyar marketen is szereplő szerintem első verzió van meg és az volt annyi MS pont
mocsok kiadók, ha már van fent játéka, mi a francért nem teszi fel legalább ő az összeset ugyan abba a marketbe
állítólag csakis a kiadón múlik mit melyik marketbe tesz fel :S -
Gabesz144
senior tag
válasz
tibibi #26755 üzenetére
Szerintem hűtés szempontjából ez jobb választás mivel ez a hűtő nem felfelé nyomja ki a meleg levegőt mint a gép alapból hanem előre így akinek kis helyen van a box annak ez tökéletes megoldás lehet. Haverom vett egyet az övére és állítása szerint eszméletlen jó cucc érezhetően halkabb a box és hűvösebb is. Kinect-hez én egy ilyen tartót használok [link] igaz én még 3000-ért vettem
, ennyit nem adnák már érte de tökéletesen jó megoldás.
-
tibibi
őstag
válasz
tibibi #26753 üzenetére
valami ilyet néztem
esetleg ezt is
A tv szekrény alatt van a földön mondjuk a por miatt nem a legjobbviszont szellözhet és a plazma se melegiti
a szenzor meg a tv elött és mint írtam már nem nagyon tudom kihasználni a nagy helyet ,mert nem enged távolabb.(Az adventuresnél lefejeltem a sógórnőmet mikor kerülgetni kell a táblákat
mondjuk megérdemelte
)
-
sanyirigo
senior tag
válasz
tibibi #26753 üzenetére
Szerintem akkor van értelme, ha valami szűkebb helyre van berakva a gép, és nem kap elég "hűs" levegőt.
Nekem kellett vennem tartót a kamerához, mert a TV álvány túl alacsony. BigBen gyártmányt vettem, asszem 4k. az ára. A 160 cm. tökéletes, és akkor a felnőtt és gyerek is tud rendesen játszani egyszerre. -
Stafni
aktív tag
válasz
tibibi #25458 üzenetére
Nem tudom. Én is csak érdeklődök. Amit adtak papír, azon az van, hogy csak náluk lehet érvényesíteni a garanciát. Nekem elég mellbevágó, hogy így is lehet csinálni valamit és az APEH nem lép a lábukra.
kovsol: lehet, hogy regisztrálsz, csak amikor intéznéd az ügyet elkérik a számlát ami nincs! Aztán meg elhajtanak.
-
Grande Ale
őstag
-
mephi666
nagyúr
válasz
tibibi #25335 üzenetére
hát nem tudom, mert egy darabig biztos nem fog normalizálódni a helyzet... tippre nyarat mondanék, hogy akkor talán valamit javul az ár, ha normálisabb lenne az árfolyam meg bejönne a nyári uborkaszezon
durva: vaterán nézelődök, mennyiért mennek a 250gb-s wd scorpio-k (amit fél éve 5ezer+posta áron vettem) és 20-25-nél indulnak
asszem el kellene adnom egy vinyómat
-
Lehiñito
senior tag
válasz
tibibi #24849 üzenetére
Szia!
Én is ilyen utángyártott vinyót akartam venni, de nem kaptam sehol.
Utána elgondolkoztam azon is, hogy mennyire megbízhatóak e egyáltalán és vettem gyári 320-ast 22k-ért (ajándék legó game letöltőkóddal).
Ha rászánnál kicsit többet szerintem jobban megérné hosszabb távon. -
StLui
veterán
válasz
tibibi #24658 üzenetére
kettő van, az egyik picit drágább, de olcsóbb a szállítás, a másik 400Ft-tal olcsóbb de 1000Ft-tal drágább a posta azt hiszem: itt olcsóbb a kinect csomag , ez pedig a picit drágább
szerk: hopp, közben összeértek a kinect holiday csomag árak -
whitezo88
nagyúr
válasz
tibibi #24457 üzenetére
van utángyártott rendes box hdd, itt aprón is lehet venni 320ast, kb 13 ezer. amúgy asszem WD laptop HDD is megy bele, it többször volt szó róla, kereső biztos segít
csak ellenőrzésre pörgeti a lemezt, a többi HDDről megy.
játékot venni itthon leginkább csak apró, kintről zavvi, thehut pl.
alacsony ADSL is elég, de mobilnetről nem megy.
-
mephi666
nagyúr
válasz
tibibi #24389 üzenetére
itt néztem még korábban 26-27-ért, de így játékokkal nem rossz érte ez az ár sem
(nekem kimarad még a kinect egy darabig)
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Ps 5 Slim digital megkímélt 1 hónap jótállás
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest