Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Valami baja van a tápomnak
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokishurka
őstag
válasz
kicsako
üzenetére
S1-ben 2100 körüli rioban voltam, akkor uh dkztam de ahogy látom az most nem a legjobb, és ha nem meta vagy akkor buko az invnek.
Aztan mivel melee parti vagyok, vagy warri vagy dh ami szoba jöhetne. Es az arms warri melett döntők majd.
Goldom volt vagy egy misi körül, de beválltottam higy megvegyem a D2-ot amivel azota se jatszottam
Hat ha nem sikerul sehogysem letolni a weekly 15ot akkor majd lehet radirok, meg megnezem maradt e goldom egyáltalán.
Koszi az infot!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fotók, videók mobillal
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Assetto Corsa Rally
- Formula-1 humoros
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő