Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mister_X

nagyúr

válasz BeZol #83884 üzenetére

Én nem tolok berserket, mert nightborne lockom van ;] De a "mesterem" (klántárs troll affliction warlock) így használja (nekem egyel el van tolva így az egész), magyarázatnak annyit mondott, hogy kell a haste a DOT-ok felrakására is, mert Absolute Corruption talent nélkül (ami egyébként kell raidre, M+-ra Siphon Life) ketyeg a Corruption timere, ami kell a Deathbolt damage-hez.

Fontos, hogy neki megvan az Azurethos' Singed Plumage trinket (BIS), ami diminishing bónuszt ad (3mp-ként csökken a bónusz), nekem meg az Ignition Mage's Fuse Tol Dagorból, ami ramping (4mp-ként ad haste-et), így ő fel tudja rakni hamar a DOT-okat és ráér ellőni a Berserket DSM előtt. Nekem eléri legalább a bónusz felét a trinket, mire a DSM-et ellövöm. Lényegében az UA-Deathbolt fázist ugyan azzal a sebességgel toljuk el, de ő hamarabb jutott el addig és már a filler fázisban van a BIS trinket és racial miatt. Neki kell is, hogy 4-ről induljon az Affliction, nekem ugyan úgy 8-10, mire eljutok Deathboltig.

Új hozzászólás Aktív témák