Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Két NVIDIA kártya egy alaplapon. (Tapasztalatok, használhatóság)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
"Volt olyan hogy 8 óránál is többet toltuk instát."
Az derék, nekünk elég 2-3 óra is."Sose felejtem el hogy kívülről kellett fújni a taktikát meg minden egyéb marhaságot.
Már ez nem hiányzik."
Szörnyű, nem is értem miért nem még casualebb a játék, miért nem lehet egy helyben állni és kattintgatni az action baron."Jobb a casual random dungi finder."
Biztos nagy élmény heroic dungeonökön végigkattintani 340+ ilvl mellett
"Meg nem is tudnék annyi időt fixen rá szánni."
Nekem napi 2-3 m+ run belefér, az kb. másfél óra, pláne guild memberekkel."Ciki lenne ha az esti raidre nem tudnék menni mert valami közbe jött.
"
Ha ez bármikor problémát jelent, akkor /gquit, nálunk IRL>játék "policy" van, azaz semmi következménye nincs annak, ha valaki épp nem ér rá. Tegnap születésnapja volt az egyik main tankunknak, a másik pedig magánéleti okokból nem tudott jönni, az egyik healerünk diplomamunkával van elfoglalva, egy másik pedig vakációzik. És? 5 főt pug-oltunk a raidbe, annyi volt a következménye, hogy megáltunk HC Zul után."Lehet magyar szerón kéne próbálnom játszani"
Nincs magyar szerver, de egyébként is, minek? Nekem nem hiányoznak a magyarok, semmi extra előnyöm se származna, mert a nagy multi-kulti klánunkban (holland, német, szerb, brit playerek elsősorban) szépen elkommunikálunk angolul.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ 16Gb dobozában minden tartozékával eladó!
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi