Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cathfaern

nagyúr

válasz Skyhunter #82387 üzenetére

1) Lvl20-ról, mert allied race-ek onnan kezdenek :) És szerintem a régebbieknél elég a 110 is (legalábbis mielőtt kijött volna BfA tuti elég volt), dark iron dwarf / mag'har-t nem tudom.
    Boost nem játszik.
    Heirloom játszik
    RAF szerintem játszik, de ennek utána kéne nézni (RAF bonusz XP már nem adódik össze a heirloomal, 50%-ban van maximalizálva mindenképp)

2) Két acc az arra lehet jó, hogy olcsóbban tudsz boostot szerezni, de azzal itt nem vagy előrébb. Vagy ha húzod az egyik acc-al a másikat (instába beülteted a low lvl-t, high lvl-el meg végigmész és akkor low levellel csak utolsó bossba kell beleütni, mert az adja a sok xp-t, ilyesmi, nem tudom most épp mi a működő verzió, mert elég sokat variált blizz ezzel). De ez igazából akkor jó csak ha van direkt movement speedre kihegyezett magas szintes karaktered, egy olyat meg összegearelni (meg felhúzni, mert stat skálázódás miatt nem a max. szintű az ideális erre) több idő, mint mire felhúzol egy kiskarit.

Leggyorsabb ha fogsz egy tank és heal képes classt aztán folyamatos insta (vagy ha valamiért épp nem hívna be, ami nem valószínű ha mind a két role-ra bejelentkezel, akkor questelés). Élménynek nem lesz élmény, de ennél gyorsabb továbbra se nagyon van. Kharazan-t fixelték, szóval nagyon trükközni se lehet már mivel.

• Csapoati

nagyúr

válasz Skyhunter #82387 üzenetére

Semmi feltétel nincs, goldért megveszed a heirloomot, illetve az upgrade-es cuccokat hozzá (különben csak lvl 60-90-100-ig skálázódik adott darab). 2. acc vásárlása meg szerintem nettó hülyeség, némi tapasztalattal és heirloomokkal nagyon gyorsan lehet fejlődni. Ha nincs goldod, vegyél egy db tokent (13€ talán), azt eladod jelenleg ~190k goldért és máris megveheted az összes heirloomot max skálázással.

Új hozzászólás Aktív témák