Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Csokishurka
üzenetére
"De találtam nagyok sok könyvet neten. (Napkút stb stb) Ezek még aktuálisak vagy a lore részei?"
Igen, nem, talán
Kb. Cata/MoP-tól felfele, illetve a Chronicles-el nagyon sok mindent áírtak a régi lore-ból. Szóval van ami igaz még mindig a régebbi könyvekből, van ami nem pont úgy van, és van ami teljesen máshogy van. Én ezeket max. élvezeti értékükért olvasnám, nem lore miatt (bár szvsz aki olvasott nagyobb mennyiségben komolyabb fantasy könyveket az nehezen tudja élvezni a WoW-osokat. Bár vannak jobb írók meg rosszabbak, nekem pl. Christie Golden stílusától feláll a szőr a hátamon, de vannak akik szeretik).
Gyakorlatilag amire MoP óta nem mondták rá, hogy az úgy van, ahogy az adott könyvben szerepel, az lehet már nem úgy van.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Építő/felújító topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gitáros topic
- Robotporszívók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- 3D nyomtatás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Tőzsde és gazdaság
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- További aktív témák...
- GAMER INTEL I9 9900K/ 32GB DDR4 / RTX 2080Ti / 1TB NVME SSD /
- 27% - NZXT C1200 1200W 80 PLUS Gold Tápegység
- GAMER INTEL I5 12400 / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / 250GB SSD / 1TB HDD
- Újszerű!! Lenovo T14 GEN2 / i5-1145G7 / 16GB RAM / 240GB SSD / Win 10 Pro / EU v.bill
- Újszerű!!! Lenovo L14 GEN5 / Intel Core Ultra 7 155U / 16GB RAM/ 512GB SSD / Win 11 / EU v.bill
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kb. Cata/MoP-tól felfele, illetve a Chronicles-el nagyon sok mindent áírtak a régi lore-ból. Szóval van ami igaz még mindig a régebbi könyvekből, van ami nem pont úgy van, és van ami teljesen máshogy van. Én ezeket max. élvezeti értékükért olvasnám, nem lore miatt (bár szvsz aki olvasott nagyobb mennyiségben komolyabb fantasy könyveket az nehezen tudja élvezni a WoW-osokat. Bár vannak jobb írók meg rosszabbak, nekem pl. Christie Golden stílusától feláll a szőr a hátamon, de vannak akik szeretik).