Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztivo
őstag
válasz
kicsako
üzenetére
TBT-nak szól, csak nem tudok törölni

440-be már van aki beinvel, és egyébként patch kezdésekor ennyi volt a minimum, de inkább 450 szokott mostanában lenni. Engem múltkor behívtak 440-es lockkal, de csak azért, mert kellett és látták, hogy a mainem már 3/9HC (igen, kicsit későn kezdtem el már a contentet felújítás miatt), köszönhetően a raider.io addonnak.
Ez a jelenlegi loot table:
HC kezdéskor 450-től már ment a tryolgatás, manapság már inkább 460-470 a minimum ilvl amit kérnek. Itt csak egy gond van, ha nincs meg a curve (9/9 HC), akkor alig fognak invelni, 90-95% decline lesz, a maradék 5-10% meg aki maga indítja a raidet, de csak tapasztalt playereket invel be (ilyen is van) vagy 460-tól nekimegy a HC-nek és mehet bárki. Utóbbival az lesz a probléma, hogy egyesek kiszedik a nagy geart Mythic+ instákból, plusz a Vault megajándékozza őket ilyen 473-476 ilvl gearrel, de a Normal taktika se megy nekik, nem hogy a HC. Ilyenkor 2-3 óra alatt örülsz majd 3 bossnak, ha lemegy. Guild vagy fix csapat nélkül szerintem neki se menj a HC-nak, nem hogy a Mythic raidnek, sajnos tapasztalatból mondom.Ja és az Emerald Dream 7-es renownál 447 hands, 14-es renownál 454 head slotot ad, plusz a weekly-k-ből 447-451 cloak, hands, esetleg weapon esik.
-
TBT
addikt
válasz
kicsako
üzenetére
Köszönöm!
Normal raiden voltam már tegnap, bár csak az utolsó 2 boss-ra sikerült "becsatlakoznom". Nem volt gond velük (vagy csak jó volt a csapat, ami mellé sikerült csatlakozni), csak épp semmit sem dobott nekem.
Még a heti dobozra kíváncsi leszek (ott megvan a 8 db Heroic + 7 db Raid boss), remélhetőleg az dobni fog valami upgradet.
Amúgy a Heroic Dungeon kezdetben széped adogatta, egy 466-os és egy 471-es item is jött belőle (bár nem tudom, hogyan... azóta meg csak 421.)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Synology NAS
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OpenWRT topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Építő/felújító topik
- Napelem
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest