Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sztivo

őstag

válasz kicsako #101102 üzenetére

TBT-nak szól, csak nem tudok törölni :D

440-be már van aki beinvel, és egyébként patch kezdésekor ennyi volt a minimum, de inkább 450 szokott mostanában lenni. Engem múltkor behívtak 440-es lockkal, de csak azért, mert kellett és látták, hogy a mainem már 3/9HC (igen, kicsit későn kezdtem el már a contentet felújítás miatt), köszönhetően a raider.io addonnak.
    Ez a jelenlegi loot table:

HC kezdéskor 450-től már ment a tryolgatás, manapság már inkább 460-470 a minimum ilvl amit kérnek. Itt csak egy gond van, ha nincs meg a curve (9/9 HC), akkor alig fognak invelni, 90-95% decline lesz, a maradék 5-10% meg aki maga indítja a raidet, de csak tapasztalt playereket invel be (ilyen is van) vagy 460-tól nekimegy a HC-nek és mehet bárki. Utóbbival az lesz a probléma, hogy egyesek kiszedik a nagy geart Mythic+ instákból, plusz a Vault megajándékozza őket ilyen 473-476 ilvl gearrel, de a Normal taktika se megy nekik, nem hogy a HC. Ilyenkor 2-3 óra alatt örülsz majd 3 bossnak, ha lemegy. Guild vagy fix csapat nélkül szerintem neki se menj a HC-nak, nem hogy a Mythic raidnek, sajnos tapasztalatból mondom.

Ja és az Emerald Dream 7-es renownál 447 hands, 14-es renownál 454 head slotot ad, plusz a weekly-k-ből 447-451 cloak, hands, esetleg weapon esik.

• TBT

addikt

válasz kicsako #101102 üzenetére

Köszönöm!
    Normal raiden voltam már tegnap, bár csak az utolsó 2 boss-ra sikerült "becsatlakoznom". Nem volt gond velük (vagy csak jó volt a csapat, ami mellé sikerült csatlakozni), csak épp semmit sem dobott nekem. :DDD
    Még a heti dobozra kíváncsi leszek (ott megvan a 8 db Heroic + 7 db Raid boss), remélhetőleg az dobni fog valami upgradet.
    Amúgy a Heroic Dungeon kezdetben széped adogatta, egy 466-os és egy 471-es item is jött belőle (bár nem tudom, hogyan... azóta meg csak 421.)

Új hozzászólás Aktív témák