Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Plata

félisten

válasz CactuS #82482 üzenetére

Legionban nagyon könnyű volt pénzt keresni.
    Bronzebard szerveren 12 darab 110-es karim volt.
    A class hall küldikből jól jött a pénz.
    Sok pénzem nem volt,de a legion végére lett 1.4 millióm.
    Kereskedni nem kereskedtem mert ahhoz sosem volt kedvem,de wq-zni szerettem.
    Napi pár wq megtermelte a szükséges class hall resurces-t,hat karinak nem is kellett wq-zni mert naponta volt ingyen küldije.
    A tizenkét class-ból hat class hallban volt olyan fejlesztés hogy napi 1 ingyen wq.
    WoW az nekem más nem a farmról szól,vagyis a hülyeség farmolásról igen.
    Néha napján félnapokat pecázok csak úgy szórakozásból.
    Wow-ban csak elvagyok mint a befőtt,sosem törekedtem a top gear-re,vagy top raidekre,inkább csak a szórakozás érdekel,ezért volt jobb a legion,BfA sokkal grindelősebb.
    De most vagyok túl egy 2 órás admiralty és kristály túrán.Haza jöttem melóból mentem farmolni dilithiumot,jön az új kieg és kell a pénz.Már csak 64 ezer zen-em maradt,az új dlc valószínűleg 125 dolláros lesz,vagyis zenből megvéve olyan 13 ezer.Engem meg irritál ha 50k körülire csökken a pénzem.Ha jön a következő főnix event és a sok mazsola ráugrik megint lemegy a zen ára és jól bevásárolok belőle. ;)
    Hála a Victory is Life kiegnek lett +2 maxos karim,így már 38 kari farmolja nekem paszívan a lóvét. :DDD
    Gamma recruit eventet maxosra vittem nagyon gyorsan,nem is tudok másik magyar játékost akinek sikerült volna ilyen gyorsan. :B
    Az is jó pénzt hozott.Mert a jutalom acc wide oszt másik 36 karival is kivettem.
    Legtöbb játékosnak még jó ha félig kész.De nekem már ez volt a harmadik recruitment,Delta 300%-ra temporal 100%-ra kész volt szintén elsők közt,Delta 300%-os teljesítése meg ritka.Meg azért hat év tapasztalata nagy előny,no meg sok trükköt ismerek. ;)

Új hozzászólás Aktív témák