Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetey91
senior tag
válasz
Melorin
üzenetére
Magyar guildet nem, magyarokkal is csak elvétve találkoztam (nálam ez előny volt, a ragnás magyar átlag populációból kiindulva). Most a realm összevonások miatt kicsit félvén attól, hogy az RP realmok (ugye ezek csak egymással vannak összekapcsolva) elnéptelenednek a régebbi zónákon, Outland alliba játszok, de idáig Defias horda oldalon voltam. Nagyon sok jó guild van amúgy, az átlag játékosbázis pedig szerintem korban is az "idősebb" generáció, valamint normális is.
The Betrayed guildet tudom ajánlani, bár a mythic progress csapatuk már szerintem fullos. Mindazonáltal ha csak a lazább játék érdekel, akkor social státuszba szerintem fel tudnak venni, azzal a heti normal és HC farm raideken ott tudsz lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hardcore café
- BestBuy topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen routert?
- SUSE Linux
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest