Hirdetés
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomiivagyok
aktív tag
tudom, senkit nem érdekel, de amúgy megjavult a wowom. átraktam dx11-re, clean reinstall battle.net+wow, illetve lefrissítettem minden létező dolgot a gépemen = ugyanazt kaptam, amit előtte.
ettől független kell majd a vga. köszi annak az embinek, aki ajánlotta a reinstallt!

más, és nem tudom, hogy ez most spoiler-e vagy sem, de biztosra megyek:
Sylvanas miért akarja megölni Maulfiriont? igazából nem értem ezt az egészet, hiába olvasgattam, nem áll össze a kép, még nagyon kevés lore tudásom van ehhez, szerintem. legiont végigvittem, olvastam nagyjából a dolgokat, de akkor sem értme. eddig béke volt, Malfuriont nekünk is meg kellett menteni Val'Sharah-ban, de akkor most miért akarnánk megölni???? nem áll össze a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő