Hirdetés

Keresés

Aktív témák

 • virkir

  veterán

  válasz CPT.Pirk #1619 üzenetére

  Ilyen sosem lesz mert mindig kapsz erősebbet legfeljebb ha eljutsz az IS7, Maus szintig de ott meg úgy is jön szembe ugyan az.
  Nekem meg pont az az öröm amikor a nálam erősebb ellent tudom amortizálni mint pl tegnap amikor egy Párducot sikerült 5%-ig egyedül lelőnöm míg nekem volt még 75% HP-m, vagy amikor egy T-44-el elintéztünk ketten két másikat meg egy Párducot.
  Ráadásul nem az a lényeg, hogy kilőd az ellent hanem, hogy sebezd, ha ilyen csapatba rak be akkor meg tessék előrerohanni, legyél scout, pörkölj oda az artyknak és légy türelemmel.
  Minden vonalon a kezdés eléggé szenvedős, német oldalon a PzIV, VK3000-es sorozattól, orosz oldalon a T34, KV sorozattól lehet élvezetesebbeket játszani.
  Azt se felejtsük el, hogy a fejlődés is egyre lassabb lesz mert amíg a PzIII-PzIV lépés mondjuk 50-70 csatába kerül addig egy Tigris-KT már 200-ba.
  Engem a csaták nagy százalékában kilőnek az első 5 percben mert nem bírok magammal vagy pechemre a legnagyobb ellenfél jön szembe kivéve ha arty-val nyomulok.

  emre
  Nekem nagyon céltudatos mozgásnak tűnt amit csináltak, ráadásul amint áttörtek a hegy mellől rögtön beálltak bázist védeni csak akkor meg már minek.

  [ Szerkesztve ]

  "Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

Aktív témák

Hirdetés