Hirdetés

Keresés

Aktív témák

 • Paul119

  addikt

  válasz Arpee78 #20653 üzenetére

  arpee,1 érdekes módon más játékoknál meg tudták oldani a balancét , 2 az megint más hogy direkt gyengítik a német tankok nagy részét lásd e100, tigris, tigris 2, mutass már nekem képet ahol háború elején egy is vagy m4a3e8 vagy más korabeli tankok átlőtték az oldalát vagy a frontját nem, tigris 2ről meg ne is beszéljünk hogy szövetségesek mennyire cidriztek tőle vagy a párductól és igen a játékba kéne iq teszt elég erősen

  Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

 • fsb1000

  nagyúr

  válasz Arpee78 #20653 üzenetére

  Max. egyetértek!

  (én sem vagyok az Artyk ellen, engem csak a számosságuk zavar. Túlzás hamár a csapat 40%-át ők adják ki. Akkor legyen inkább World of Arty néhány tankkal... )

 • jahrn

  senior tag

  válasz Arpee78 #20653 üzenetére

  1. Ahogy irtam erre nincs jo megoldas. Illetve annyi lenne h bevezethetnenek vmi taktikai kepzes jellegu battle feature-t, amin ha a jatekos lenyom akkor lephet magasabb tierekbe.

  2. Igen, gagyi programozoik vannak. Lassan irom le h megertsd es kepet is csatolok. Nem az a baj ha T1 talalkozik az IS-el, hanem ha az MM szerint ugyanazon sorban vannak.
  Egy jo pelda amikor a csapatomban levo Slugger-rel szemben Type59 talalhato:
  [link]
  Mindezt masfel perces varakozas utan dobta az MM, amikor 20k+ player volt fenn.

  3. Spec nem a sajat jarmuveimre gondoltam (bar a T32-re raferne egy +15-20 pen-es buff). De ha ilyen okos vagy akkor tegyel pl. balanszot legyszives az Su-100 es a JagdPzIV koze. Koszi

  4. Hat, elofordul h arty mentes csatam van, es az ilyenek sokkal porgosebbek/valtozatosabbak. A magam reszerol utalok hozzatapadni egy fedezekhez csak azert mert ha kilog a tank antennaja egybol kapok 3-4 arty shell-t a nyakamba. Persze vannak akik imadnak lehorgonyozni 1 helybe, en nem igazan.
  Tovabbra is fenntartom, legyen egy arty limit. De ha mas teruleten tulzottan nerfeled oket akkor mi az ertelmuk?

  5. Hisztis jatekosok: az elmult 1 evben 1x szoltam be valakinek ingame h noob, szal nem vettem magamra (mondjuk ot egybol TKztam is mert szandekosan blokkolt amikor tolatni akartam), es igazan nem erdekel az sem h vki noob-bal nyomatja tele a chat-et. Ha retardalt a csapat akkor igyekszem a maximumot kihozni magambol, ugy h NEKEM minel jobb legyen az XP-m. Ha pedig van nemi egyuttmukodes akkor meg maximalisan segitek fuggetlenul attol h egy Stug-ot vagy egy Vk45P-t kell kihuzni a szarbol. Szimpla eh?

  [ Szerkesztve ]

 • virkir

  veterán

  válasz Arpee78 #20653 üzenetére

  1. Az ellenfél retardáltjait ugye nem látjuk max akkor ha bejön a 1-15-ös nyerés de még akkor sem biztos, hogy amiatt volt lehet egyszerűen a szerver belenyúlása.
  és igen valamit jó lenne csinálni, hogy vér istván tanksofőr ne rögtön T8-ba kezdjen amikor fogalma nincs a pályákról, a tank kezeléséről már nem is beszélve.
  Nem ok nélkül alakult ki a "Löwe támadási stílus" kifejezés a seggel rohamozó walletwarrior-okra.
  2. A MM-el nem az a baj, hogy magasabb tier-ű tankal találkozol hanem amikor azzal sorol be.
  Hogy megértsd nézd az IS-től a párosítást na ez az ami a legutóbbi MM reszelés óta igen intenzíven elharapódzott.
  kizárt, hogy az időutazáshoz mérhető feladat lenne ezt megoldani.
  3. Nem tudom milyen tankokkal van tapasztalatod de szerintem nem túl sokkal ha ezt nem érted.
  4. Ezzel kivételesen nagyjából egyet értek.
  5. Milyen szerencse, a PH-n nincsenek ilyenek. Tévedsz nem kevesek kaptak már chat ban-t emiatt én meg nem de nem is értem hogyan sikerült ezt eddig megúsznom :D
  Viszont azt ne felejtsd el, hogy leginkább azokat szoktuk basztatni akik orbitális balfaszok és valóban csak a csapat kárára játszanak. Pl. nézd meg matyashun nevezetű usert.

  Fel
  Ha neki akarsz szaladni már most megteheted nem kell várni megy a teszt4.

  [ Szerkesztve ]

  "Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

Aktív témák