Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • emre

    veterán

    válasz Stauffenberg #9691 üzenetére

    Érdekes, nekem tegnap este ment a játék.

    Az összes gépemmel megvolt a duplázás 1-2 körön belül. Csak a JP-vel kellett kicsit többet mennem, és még a SU-5-össel is sikerült nyertes csatába mennem tier 7-8-as gépek ellen.

    A stock IS-el meg csináltam egy sniper, mesterlövész, top gun, wittman kombót 8 kill-el első győztes meccsnek. Ez gyakorlatilag a harmadik csatám volt vele tegnap. A 100mm-es löveg volt fent, 18/18 találattal.
    Mondjuk épp ennek a meccsnek az elején említettem a T. csapatnak hogy ha így szétszélednek akkor veszítünk. Erre fel én hoztam a csatát, igaz top tier voltam, szóval illett kitennem magamért. Mines-en volt a csata, a dombra, északról (2-es pont-ról) indultunk a dombra egy sluggerrel együtt mentem fel, de egy t-43-már volt fent. Szerencsétlen kb 20 méterről nem tudott érdemben sebezni, csak a láncomat lőtte el. Ezt együttesen kivégeztük. Közben felrongyolt egy stug, az gyorsan kilőtte a a t-43-al való küzdelemben erősen leamortizálódott sluggert, mert én nem tudtam 1 hitelni, hanem épp hogy csak oldalba kaptam. Majd a stug az helyett hogy eltűnne, és scout-olna az ellen hummel-jének leállt velem kakaskodni, face 2 face, meg nekem jött párszor. Hát itt majdnem felröhögtem. No mind1, kilőve. Innét kezdve egyedül voltam a dombon és csak csipázni kellett az ellent.

    [ Szerkesztve ]

    A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

Aktív témák