Hirdetés

Aktív témák

  • Cooper911

    senior tag

    Nekem is van Leo-m mert tetszik és egész más játékstilust kiván mint pl a heavy-k vagy bármi más. Scoutolni kell vele, vagy valamelyik bokorban lapitva, vagy városos pályán az utcákba kanyarogva max gázzal. Sokszor van úgy hogy leirok egy nagy kört és a meccs végén jön az XP ezerrel a sok detect miatt. Tier 5ig még néha bele is lövök valakibe. Ha van értelmes Arty aki figyel akkor még hasznára is vagy a csapatnak.

    Valóban sokszor egy-egy nagy tank megesz egy lövésből, de hát ettől játék a játék, hogy el tud e futni a kisegér a macskák elől vagy elkapják. Szerintem ez érdekesebb mint T10ben oneshootolni a nálam kisebbeket és elslattyogni az ellenfél zászlójához. De persze mint minden ez is izlés kérdése.

    D.Orion, szerintem kezdj el TD-zni esetleg artyzni valamelyik ágon, ha úgyis ki akarod próbálni mindet akkor mindegy mikor teszed. Azzal jön az XP is szépen és akkor majd a free xp-ből lenyomod a Lusc-ot tényleg elég szenvedős tud lenni. Bár felfejlesztve már egész jó, de akkor már inkáb továbblép az ember a Leo-ra.

    [Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

Aktív témák