Hirdetés

Aktív témák

  • Fel

    addikt

    válasz D.Orion #9615 üzenetére

    Pz III-ra a rövid 7,5-est csak HE lőszerrel használd. Az nem egy AT fegyver, hanem gyalogsági támogató löveg, nem érdemes az AP lőszerre kreditet pazarolni vele.. A legtöbbször úgyis a felderítés lesz a feladatod, magasabb szintű tankok között, ahol már az 5cm-es jobb penje is kevés lesz. Ellenben, ha sikerül az ellen hátsó vonalaiig eljutni, akkor igen hatásos lesz articsóka írtásban a 75-ös.

    Amúgy aranyos, hogy ennél és a rövid 105-ös német lövegnél az alapértelmezett lövedék az AP... És aki nem változtatja meg a sorrendet (a szervíz ablaknál), az nagyon hamar ráfaraghat.
    A múltkorában Himmelsdorfon esett meg velem egy vicces eset... A lista alsó harmadába kerültem, a top tankok IS-4-ek és E-75-ök voltak. Kevés volt a médium tankunk, úgyhogy úgy döntöttem, felmászok a dombra. Vágülis az IS nem oly' lomha... Fönt a tamplom mögötti romkupacnál szembetalálkoztam egy Pantherrel. Nézem rövid 10,5-es van rajta, na gondoltam kapom is a pofimba a HE spamet, uh hamarosan búcsút inthetek a lövegemnek... Rámlő, lepattan... Hmm... Újabb lövés, ez is lepattan. Itt már tudtam, hogy az emberem nincs éppen a helyzet magaslatán, gondolkodás terén... Simán lőtt rám AP lőszerrel a rövid kis ágyújából, és csodálkozott, hogy nem ér el semmit. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák