Hirdetés
- Computex 2023: megreformálta az SFF tápszabványt a Streacom
- Computex 2023: futurisztikus köntösben tér vissza az ASUS Matrix VGA szériája
- Computex 2023: monitorok és mesh rendszer is előkerültek az MSI kalapjából
- Computex 2023: előre és hátra is lép a Kingston
- Computex 2023: az Acernél középpontban a fenntarthatóság
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Olcsó gamer monitorral támad a Xiaomi
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple notebookok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2023: megreformálta az SFF tápszabványt a Streacom
- Tripla hűtéssel: MSI GeForce RTX 4060 Ti Gaming X Trio videokártya
Aktív témák
-
joergie
őstag
válasz
Iron Funeral #7283 üzenetére
Azért....próbáltun városban enszken landingolni, hoztak 7 maus-t, többi is7 meg t30....hát nem sokmindent tudtunk kezdeni velük, elindultunk foglalni, de kapásból 4 is7 védte a bázist, hiába mentünk oda mindannyian, odaértek a t30ok is, és kakukk volt. Szóval lehet landingolni mausokkal, de inkább csak városban.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
virkir
veterán
válasz
#52560384 #7299 üzenetére
Pedig roppant egyszerű.
Ott van amikor írod a hsz-t, hogy Új kép feltöltése a szöveghez szép szürke háttér előtt.
Kiválasztod amit szeretnél berakni, feltöltöd majd kiad egy ablakocskát ott katt a Kép beillesztésre és lám múúúködik."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Gyusza91
csendes tag
Valaki meg tudja mondani, hogy miért van az hogy SEMMIT nem sebzek az ellenséges tankokra?
unQL-Gyusza91
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Gyusza91 #7304 üzenetére
Gondolom még nagyon az elején vagy, és ott nem érdemes kikezdeni a nagyokkal, (mondjuk ez nagyjából igaz később is szerintem, a veled egyszintűt kell elsősorban támadni...
...az se mindegy mit hol lősz meg mivel...ez nem fps ahol nyomod a gombot és adja..ugye?
...minden tanktípusnak megvan a szerepe...erőssége.. gyengesége mindnek különböző...
...ha akarsz valamit sebezni mégis..javallom majd a HE lőszer használatát, az akkor is megcsiklandozhatja a nagyobbat ha a páncéltörő lövedék nem képes átütni a páncélt ezáltal 0 azaz nulla sebzést okoz...
=^-^=
-
Fel
addikt
Ez a Panther egy kétarcú dög... Néha útálatosss: [link] Ezeken a képeken azt kellene észrevenni, hogy gyk. bármilyen szemből/elején oldalról bekapott lövéstől képes kigyulladni, vagy a lőszer rekesz sérülni, netán fel is robbannni... A komarini képen nem látszik sérülés, mert megjavítottam, egyébként ammo rack volt... Alulról... A motort már kitárgyaltuk. Elől a váltó, és sérülékeny, OK (de, hogy miért gyullad ki..?). Na de az ammo racket nagyon nem értem... Ki van tolva egészen a tank orráig, a toronytól, végig szélen?
Néha viszont nagyon jó is tud lenni:
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
Az igazi kétarcú a Panther II lesz, először utálni fogod mert rossz meccsekbe rak be, sosem jön ki a lépés, aztán amikor meglesz rá a 105mm ágyú akkor megmutatja a másik arcát is az a tank
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
-
marked one94
őstag
Valaki megtudná mondani hogyan tudom kivenni a motor füstöt?
You'll Never Walk Alone
-
mynames
senior tag
válasz
marked one94 #7320 üzenetére
Egyáltalán ki lehet?
-
Paul119
addikt
válasz
ki lehet ha szétlövik a motorodat
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
smisa
őstag
válasz
a 4. linkben:
4. Disable Exhaust Smoke
There are 2 modified xml Files in this Thread: http://forum.worldof...dpost__p__17655
Still working with the current 0.6.4 Patch and give a nice FPS improvement.[ Szerkesztve ]
-
válasz
marked one94 #7324 üzenetére
Egyszerűen csak meg kellett volna nézni a címsorba, hogy mi a link. dupla http
Eladó Xiaomi Note 5 üvegfólia || Xiaomi Mi Mix2S akku
-
bullseye
addikt
+1
végre megvan Panther, lvl8 csoda, és stock kivitelben alig sebez, viszont minden széjjelövi. VK3601 páncélja erősebb, és a fegyverzete ugyan 1 szinttel gyengébb, de ahogy nézem fele annyiból kifejleszthető + nem lvl9-10-zel rak össze folyton...'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Fel
addikt
válasz
bullseye #7328 üzenetére
Az alap 75-ös többet ér, mint a rövid 88-as... Miután meglett rá a Schmallturm rá is akasztottam, az L56-ot. Egy nap szenvedés után beláttam, hogy jobb a hoszzú 75-ös, még akkor is ha csak 135 a sebzése...
Én ott tartok már vele, hogy minden meg van rá (a legerősebb motort inkább a Tigrissel fejlesztettem ki), felraktam rá egy "Fokozott szellőzést" és így már egész használható.T7-be nagyon jó helyen lesz a Panther, ott a helye. Gondolom a hosszú 88-ast nem lehet majd rá felrakni..
[ Szerkesztve ]
-
Ugye ez csak vmi április 1.-ei elcsúszott tréfa, hogy SU-5ön a 152mm-es mortar csak 14 skulót tud tárolni.
-
Paul119
addikt
tigris 2höz melyik a legjobb ágyú?
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok!
Ha valakinek lenne kedve csatlakozni az ELIT (Eszetlen Lámák Idióta Társasága)klánhoz, és ezáltal egy nagyon jó társasághoz, az kérem jellezze privátban. Feltétel nincs, max egy láda sör
Tier8-as és afölötti Heavyk, TD-k, és Med-ek, valamint Tier6-os és afölötti Arty-k jelentkezését várjuk első sorban. Ha vki tagja szeretne lenni egy remek csapatnak, az ne habozzonWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
crossy104
csendes tag
válasz
GrooveHero #7334 üzenetére
Szia! Gyertek át hozzánk. Hungarian Pirates. Mi 60-an vagyunk.
-
stork13
aktív tag
Mindenki döntsön úgy ahogy akar. Itt a lista a magyar klánokról.
A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
GrooveHero
addikt
-
kalandlovesz
csendes tag
válasz
KaiotEch #7332 üzenetére
Nekem a SU-26 után minden löveg csalódás volt, el is adtam őket és visszavettem a kis 26-ost
A forgótornya, lőszermennyisége pótolhatatlan. Nagyon szeretem amikor kiszúrnak, és menekülés közben visszafelé még megcsiklandozom a támadót a 122 milissel
[ Szerkesztve ]
www.kalandloveszet.hu
-
válasz
kalandlovesz #7338 üzenetére
Na ezaz, hogy az volt a legjobb. De akkor így értelmét veszti az egész játék.
-
GrooveHero
addikt
válasz
kalandlovesz #7338 üzenetére
És életed végéig azzal a 122-es szarral akarsz lövöldözni? Az előttem szóló kolléga tényleg jól mondja, így elveszíti a játék az értelmét, a lényegét. Neked akkor tank kellene, ha azt akarod, hogy forogjon a torony.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Paul119
addikt
eskü ezzel az m14 essel jobban élvezem a játékot mint a tigrisemmel
-
kalandlovesz
csendes tag
válasz
GrooveHero #7340 üzenetére
Azok is vannak, de a rohamlövegekkel leálltam, mert a su-26-on kívül nem élveztem. Kinek a papné, kinek a paplan
Más:
Valaki tudja hogy mit jelent ha valakinek türkiz színű a jelzése ?
www.kalandloveszet.hu
-
Fel
addikt
válasz
kalandlovesz #7343 üzenetére
Team Killer az illető. A megkülönböztetés azért van, hogy ha esetleg az adott csatában is folytatja "áldásos" tevékenységét, akkor nyugodtan, büntetés nélkül bármelyik csapattárs kilőheti. Csak a csapattagot tudják, hogy TKer, az ellennél ez nem látszik. Bővebben
Nemrég én is találkoztam eggyel. Komarin pályán, egy SU-85-ös hátbalőtte az egyik KV-t (maradt 20% hp-ja), azonnal kék lett a neve. A KV-s visszalőtt, majd én is beleeresztettem egyet, vége is lett.
-
Ez az egész játék egy rakás szar, mostmár nagyon dühös vagyok rá, se sima tankkal nem lehet érvényesülni se arty-val... a kezdő tankok kb jók a többi semmit nem ér.
-
BT-7, de azzal nagyon nem mióta van arty. Most SU-5-el de itt mondta egyik kolléga is, hogy SU-26-tól az összes egy rakás szar. Csodálkoztam is, hogy összedobott T7-esekkel is még SU-26-al, de Hummeltől nagyobb artykat én még nem láttam. SU-nél a nagyobb ágyúnál van 14 lövedék az mire elég?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Ukrajnai háború
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Adobe Photoshop
- Olcsó gamer monitorral támad a Xiaomi
- Spórolós topik
- Ulefone Note 16 Pro - nem mindegy, mennyi
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Vágó Notebook -50% Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- Iphone 13 128Gb Midnight BONTATLAN
- Samsung Galaxy S21+ 5G 256GB Fantomfekete
- Újszerű Dell XPS 13 9305 - 13"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 512GB SSD - Win 11 + 2 töltő + Dokkoló
- Lenovo Legion y520, teljesen hibamentes, szép állapotban.
- GARANCIÁLIS! Asus TUF Gaming A15 Ryzen 7 4800H / GTX1660Ti 6GB / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- Asus Rog Strix RX 5700 Gaming OC 8 GB, Gar. 2024.03.09-ig videokartya elado
- Macbook Pro Retina 13" 2017 - i5 2.3 GHz - 8 GB RAM - 256 GB SSD
- Siemens IQ800 prémiumkategóriás szép mosógép eladó 8 kg, 1.400 rpm A+++
- Apple iphone 13Mini
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Streamnet Zrt.
Város: Budapest