Hirdetés

Aktív témák

 • Stauffenberg

  nagyúr

  válasz Fallen30 #6696 üzenetére

  Eddig a németekkel mentem, de most elkezdtem egy USA ágat is, mert ott már 2-es szinten is lehet közepes tankra beruházni. Na meg a célom egy M4 Sherman! :D

  De a német vonalon van egy PzII-esem (tegnap eladtam a Pz35-öt és a Pz38-at és vettem a Bison helyett egy Sturmpanzer II löveget (szerintem nem sokkal jobb a Bison-nál, de ahogy elnézem a harctéri teljesítményüket a Grille már egész pofásnak tűnik), a löveg vásárlás után megmaradt pénzből meg vettem egy PzII-t, hogy azon az ágon haladjak tovább.

  Plusz ma elkezdtem az amcsit is tápolni, az alap tankon hamar túljutottam (kb 2 meccs, mert volt free XP-m), plusz az első közepes tankra is hamar összefarmoltam a pénzt a löveggel (2-3 meccs).

  De van egy eléggé feltápolt Panzerjager páncélvadászom... csak arról azért nem léptem még tovább mert eddig nem nagyon költöttem erre a vonalra.

  [ Szerkesztve ]

  ---                                                                                                                                                                                                                       "If I knew how to take a good photograph, I'd do it every time." - Robert Doisneau

Aktív témák

Hirdetés