Hirdetés

Aktív témák

  • vhw

    addikt

    válasz bullseye #6495 üzenetére

    Szerintem tier1ben sem halsz meg azonnal, vagy tier2ben, 3-4ben már kapsz olykor egy KV-t a képedbe, de le kell nyelni, ha oneshotol, aztán tier5-6tól már kezded érezni a játékot, ismered nagyjából a pályákat, ezen a szinten már elég széles a skála 3-9es szintig szinte bármivel találkozhatsz, rájöhetsz melyik mit tud, te mit tehetsz ellene, rájösz melyik tanktípus játékstílusa fekszik neked a leginkább.
    És mire eléred a tier7et már egy tapasztaltnak mondható játékos vagy, magad mögött vagy 700-1000 csatával, attól függően mennyire tudsz, milyen tankot viszel, van-e premiumod, meg hány ágon indultál el.

    Annak meg semmi értelme, hogy pár csata után beleül a delikvens az új pénzes 8as tankjába, lövése nincs a térképekről, a tanktípusokról, taktikáról, kvázi semmiről, és csak tapossa neki a 'W'-t meg kattintgat találomra minden pirosra. Azok a játékosok, akik talán már a béta óta játszanak, és áprilistól újra felküzdötték magukat a 8as csaták szintjére, csak fogják a fejüket, hogy a csapat erős, olykor top tankjaiban micsoda skilles illetők ülnek.

    Szépen végig kell járni a szamárlétrát, anno én is megtettem a bétában a német TD-kel, nem a legkönnyebb ág még mas sem a játékban, de mire elértem a Ferdit tudtam mi-merre-hány méter.

    "Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Aktív témák