Hirdetés

Aktív témák

  • GrooveHero

    addikt

    válasz funk648 #6139 üzenetére

    Akkor álljon itt egy kis fordított idézet:

    I. Német „Tech Tree”

    1.Az E-50

    Azok a játékosok, akiknek a felülvizsgálat idején van egy Panther II a garázsukban, kapnak helyette egy E-50-et a megfelelő alkatrészekkel (kb ugyanazokkal az alkatrészekkel, mint a Panther II), a legjobb motor helyére a HL295 lép (vagy egy új motorként lesz kifejleszthető) és megtartják a Panther II régi legénységét.

    Azok a játékosok, akiknek a felülvizsgálat idején van egy Panther a garázsukban, kapnak helyette egy Panther II-t a megfelelő alkatrészekkel (és 75 mm KwK 45 L/100 ágyút) és megtartják a Panther régi legénységét, valamint kapnak egy Panther-t alap felszereléssel és 100%-os legénységgel, plusz egy garázs helyet.

    2.Az E-75 és az E-100

    Az elit Tiger-ről, a fel nem használt XP, átkerül a Tiger II-re.

    Más kárpótlás nincs tervezve.

    II. USA „Tech Tree”

    1. Az M26 Pershing le lesz cserélve M46 Patton-ra, T23 le lesz cserélve M26 Pershing-re

    Azok a játékosok, akiknek a felülvizsgálat ideján van egy M26 Pershing a garázsukban, kapnak helyette egy M46 Patton-t a megfelelő alkatrészekkel és a M26 Pershing régi legénységével.

    Azok a játékosok, akiknek a felülvizsgálat idején van egy T23 a garázsukban, kapnak helyette egy M26 Pershing-et a megfelelő alkatrészekkel és a T23 régi legénységével.

    Más kárpótlás nincs tervezve.

    2. A T34 le lesz cserélve M103-ra

    Azok a játékosok, akiknek a felülvizsgálat ideján van egy T34 a garázsukban, kapnak helyette egy M103-at a megfelelő alkatrészekkel és100%-os legénységgel, valamint megkapják a T34-et prémium tankként a régi legénységgel és egy plusz garázs hellyel.

    Más kárpótlás nincs tervezve.

    3. A T30 le lesz cserélve M110-re és a T30 át lesz helyezve a páncélvadász vonalra

    Azok a játékosok, akiknek a felülvizsgálat ideján van egy T30 a garázsukban, kapnak helyette egy M110-et 100%-os legénységgel, valamint megkapják a T30-at az új szerepében a legjobb alkatrészekkel, a régi legénységgel és egy plusz garázs hellyel.

    Más kárpótlás nincs tervezve.

    III. Szovjet „Tech Tree”

    1. A KV szét lesz választva KV-1-re és KV-2-re

    Azok a játékosok, akiknek a felülvizsgálat ideján van egy KV a garázsukban, kapnak helyette egy KV-1-et és a KV régi legénységével, valamint, ha ki van fejlesztve a KV-2 torony (a második, „doboz”, torony), kapnak egy KV-2-t 100%-os legénységgel és egy plusz garázs hellyel.

    A fel nem használt XP a KV-ról, vagy a KV-1-re vagy a KV-2-re lesz áthelyezve.

    Más kárpótlás nincs tervezve.

    2. A KV-3 tier 7-re kerül és bemutatkozik a T-150

    Azok a játékosok, akiknek a felülvizsgálat ideján van egy KV-3 a garázsukban, megkapják azt tier 7-es tankként változások nélkül, valamint kapnak egy T-150-et alap felszereléssel, 100%-os legénységgel és egy plusz garázs hellyel.

    Más kárpótlás nincs tervezve.

    3. Az IS-4 le lesz cserélve Object 252-re és az IS-4 tier 10-re kerül

    Azok a játékosok, akiknek a felülvizsgálat ideján van egy IS-4 a garázsukban, kapnak helyette egy Object 252-t 100%-os legénységgel és egy plusz garázs hellyel, valamint megkapják az IS-4-et az új szerepében a régi legénységgel. A fel nem használt XP az Object 252-n marad, de kérésre át lehet helyezni az IS-4-re.

    Más kárpótlás nincs tervezve.

    Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

Aktív témák