Hirdetés

Aktív témák

  • vhw

    addikt

    válasz joergie #6010 üzenetére

    Szerintem arty téren a német oldalon folyamatos a fejlődés, a grille, hummel, gw panther mind jobb mint az azonos amcsi, és ugye amcsi oldalon az M7-M37 gyakorlatilag ugyanaz, semmi fejlődés nincs. Az M40/43 tényleg jó, a 8as artykat meg kitudja... lassú töltés/nagy sebzés - gyorsabb töltés/kisebb sebzés, itt játékstílus dönti el kinek melyik a jobb.

    A nehéz vonalon az amcsi egyáltalán nem nyerő, a német meg sok helyen macerás, a Tigris nem a kategóriája királya, a KT jó, ezt írtam fentebb is, a VK45 meg személyszerint nekem nem tetszik, a tank kialakítása megnehezíti a harcot, és semmi előnyt nem ad a hátra került torony. A tier10es kategóriában pedig játékstílus függő, a Maus csak csapatban jó, az IS7 meg annak aki manőverezni szeret.
    A TD vonalon pedig tier5től jobbak a szovjetek általánosságban, a JP meg a Ferdi sem rossz, mondtam h van kivétel. Igazából nem is azt írtam, hogy melyik tankok a jobbak, hanem melyik ágon lehet élvezetesebben-könnyebben haladni. És szerintem itt a szovjet ágakon több a jobb tank.

    [ Szerkesztve ]

    "Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Aktív témák