Hirdetés

Aktív témák

  • aginor

    addikt

    válasz kriso #5053 üzenetére

    Valóban van még más is, de azok nem rontják el alapvetően a játékélményt.
    Elmesélek egy esetet a sokból (bár nem egy lövéses, de azért elég érdekes). Két Stug3 áll egymással szemben, mindkettőn az L/48 ágyú, egyik 39%-on másik sértetlen (én voltam a sértetlen). Meglövöm lepattan, meglő -70%HP, újra meglövöm megint lepattan, ő is lő, meghaltam.. Roppant valószerű és indokolt valóban.
    Nem az a baj, hogy nem kellenek kísérleti típusok (német oldalon is van jópár), de azok legyenek már világháborúsak, ne az ötvenes-hatvanas évekből emeljük már be, csak mert korábban nem volt olyan ami felvette volna a versenyt a német modellekkel (pl.:T-54, T32)..
    Múltkor megnéztem a tervezett francia vonalat, hadd ne mondjam, hogy tele van háború utáni modellekkel, kb, a 3/4-ede.

    virkir: Sok esetben olyanra gondolok az egylövésesnél, ahol elvileg nem lenne szabad, nem egy két-három osztállyal magasabb tankra gondolok, hanem kb egy osztályra. Kritikal hit sebzés nélkül nálam csak a lánctalp esetében fordult eddig elő, minden más esetben sebzés is van mellé (pont ma: szemből meglőttek, erre felrobbant a lőszertároló, no comment.. ) Most megszereztem a 3601 protot, erre folyamatosan Ferdinándok (mondjuk azt sem értem, hogy akkor már miért nem Elefánt) T-32-ők, Lőwe-k és hasonlók jönnek szembe, gondolom mondanom sem kell, hogy ezekkel nem tudok mit kezdeni, még oldalról sem. Ma nem egy olyan mecs volt, ahol a csapatban 7db(!) ilyen szuper nehéz jószág volt, velem a tápláléklánc alján. A játék igen komoly hibája, hogy hiába szerzel jobb szekeret, kapásból kettővel magasabb osztályba tesz be vele, mint az egyel alacsonyabbal, tehát amíg el nem jutsz a legvégső tankokig, addig folyamatosan szinte leküzdhetetlen hátrányból indulsz.

    [ Szerkesztve ]

    Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Aktív témák