Hirdetés

Aktív témák

  • virkir

    veterán

    válasz BoogeyM@n. #5044 üzenetére

    A 10 méter simán belefér a 30-50 méteres robbanási sugár miatt nade, motor találat helyett sáfőr, commander kill az azért durva.
    Valóban elég sok a hiba de...
    critical hitek nem tudom mire gondolsz de a játékban ez a sebzés nélküli modul találatot jelöli, ágyú, torony, személyzet, stb.
    szemből lőnek de a motor gyullad ki kb ezerszer meg lett beszélve, hogy a német tankokon a váltó elöl van és a játék egy egységként kezeli a motorral ezért simán lehetséges szemből motor találat és kigyulladás. Ezért alap a német tankokon a poroltó és a tűzoltó skill a legénységnél. Hozzáteszem a pöccs óta nekem elenyésző számú kigyulladásom volt pedig a német vonalat viszem elsősorban.
    egylövéses lehetetlen halálok azt ne felejtsd el egy bizonyos szintig mindig van olyan tank az ellenfél csapatában akinek te one shot vagy, majd a későbbiekben előfordulhatnak főként orosz vonalon az ammorack robbanások
    a láthatóság szánalmas ebben maximálisan egyet értünk
    a matchmaking "rendszer" siralmas ezzel nem tudom mi a baj egy-két kivételtől eltekintve mostanában egész elfogadható, majd ha megint tömegesen meglesznek a T-54-ek na majd akkor nézd meg.
    tüzérség ezzel együtt kell élni szerencsére elég sok pályán lehet bújni előlük ahol meg nem ott nem állunk meg percekre és mindjárt nehezebb dolga van az artynak.
    Ja és nem árt tisztában lenni a töltési időkkel mert sok kellemetlenségtől megkíméli magát az ember.

    [ Szerkesztve ]

    "Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

Aktív témák