Hirdetés

Aktív témák

  • Dobi 562

    addikt

    Mentem 10 kört a KT-val kíváncsi voltam, kitart-e a "balszerencsém".

    A 10 csata alatt a nyerési esély az xvim szerint 30-40% között váltakozott, egyszer volt 25%, egyszer 70% körüli is. Egyébként napok óta a 25-30% esély a jellemző (csak a KT-vel, a többivel normálisnak mondható az arány). És a nem kifejezetten a kisebb tankok rendelkeztek gyengébb mutatókkal, hanem a tier 8-10 heavy-k.

    Sokszor bent maradtam a csatában miután kilőttek, megnézni hogy játszanak a többiek. Szinte minden csatában akadt afk/disconnect játékos (ellenfélnél is, nálunk is), sok játékos tanácstalan ha valaki nem indul meg előre, akkor ő sem fog (akkor sem ha övé a top tier tank a csatában). Nem ismerik a gyenge pontokat, direktbe lövik a frontpáncélt/tornyot, akadt megint olyan, aki a felspottolt ellenfél piros négyzetét lőtte sziklán keresztül (ez kicsit zavaró volt, mert a szikla mögött voltam és a tornyom fölött csapódtak be a lövedékei). Volt olyan aki kitért a harc elől és csak akkor indul meg ha a döntő fölényt kivívta a csapat (akkor sem segíteni legyűrni a maradékot, hanem foglalni a bázist).

    Mai mérleg: 10 csata (3 győzelem/7 vereség)
    Kiosztott sebzés összesen: 22607
    Kilőtt tankok száma: 26

    Szerzett acsik: 5 Mesterlövész, 1 Acélfal, 1 Top Gun

    Összefoglalva: nagyon szeretem ezt a tankot a rengeteg vereség ellenére is, lehet vele élvezetes csatákat játszani, csak ahhoz ugye olyan csapat is kell.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák