Hirdetés

Aktív témák

  • Motoxxx

    tag

    válasz virkir #4956 üzenetére

    Dehogy sértődök. :D Mindig is jól jönnek az építő jellegű kritikák.

    Természetesen valamennyire tudjuk mire számítsunk. Bár nyilván akkor döbben rá igazából az ember mikor a képébe vágják majd a csatamezőn.

    Szóval sokat gondolkoztunk mi legyen csatlakozzunk másik klánhoz vagy ne. Igazából úgy voltunk vele, hogy nem akartunk másokhoz igazodni. Pár éve sikerült felépíteni egy jó kis közösséget a cod2 révén, ami persze folyamatosan változik. Most sokan megunták már a cod2-t keressük a mást. Most egy páran megtaláltuk, ami most leköt bennünket. Hát megpróbálunk összehozni ha sikerül egy másikat. Sejtem nehezebb lesz, bár ott is sikerült 30+ embert összetartani 5 éven keresztül kisebb-nagyobb vitákkal.

    Tehát célunk az építkezés, nem fog menni egyik napról a másikra. Ha úgy látjuk majd nem megy, akkor páran biztosan keresni fognak másik klánt. Mert sok hibája ellenére minket szórakoztat a játék.

    Köszi még egyszer a kritikát.

    Ha jól látom te a HAD klánból vagy. Ha nem veszed tolakodásnak ás bajban vagytok létszámban szívesen beugrózunk ha szükség van rá. Ha nem meg hajrá nyomjátok 1000-l. :R :R :R

Aktív témák