Hirdetés

Aktív témák

  • Fel

    addikt

    Üdv!

    Beszippantott engem is a Tankok Világa :) Pár napja elkezdtem játszani. Ha jól emlékszem hétfőn raktam fel, de egy csatában tudtam csak részt venni, mert utána le is lőtték a szervert... A tegnapi és a mai napon viszont eltötöttem vele pár órát, és azt kell mondjam igen jól szórakoztam, és rájöttem, hogy nagyon addiktív játék. :))
    A kezdeti lelkesedésem, lendületem talán most tört meg... Eddig az első két szinten lévő harcjárműveket próbálgattam, de ma vettem egy Pz38-ast, miután a Pz35(t)-t igen megkedveltem. Nade... Úgy tűnik ezzel a kis páncélossal szintet is ugrottam, mert csak igen kemény csapatokba rak be a program. Mit kezdjek ezzel a kis vacakkal a KV, Pz IV, Churchill, T1 és a közepes Pz III, M3 stb. tankok ellen?? Az ezeken kívül megjelenő articsókákról és TD-kről már nem is beszélve... Eddig 3 csatát vívtam vele, ebből egyszer sikerült valamit kilőnőm (szintén könnyűtank volt), egyet sem éltem túl.
    Egyszerűen oda a sikerélmény, és azt sem látom, hogy miként tudnék vele fejlődni, mert XP-t alig kapok így. Érdemes lenne alacsonyabb színtű tankkal csatázgatni? Olyannal ami elit, és azzal tudok gyűjteni XP-t, amit ellőhetek majd a Pz38-ra, vagy szenvedjek a nagyok között?
    Egy másik kérdésem is lenne, a legénységekkel kapcsolatban.. Arra rájöttem, hogy egy "régebbi" tankból a tapasztalt csapatot megtarthatom, ha úgy döntök eladom a bádogdobozt alóluk, sőt át is ültethetem őket az újabb gépbe.. De ilyenkor mindig át kell őket képezni? Mert így, ugye oda a képzettségük; kezdhetem velük újra 50%-ról.. (Azt próbáltam ki, hogy Leichttraktor --> Pz35(t), de a kistarktor legénységét átültetem) Akkor mi értelme, annak, hogy a bigádot elküdhetem a barakkba?

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák