Hirdetés

Aktív témák

  • vhw

    addikt

    válasz BoogeyM@n. #4794 üzenetére

    Még jó hogy a legerősebb ágyúk képesek átütni a T54 páncélzatát, miért is kéne nekik... szegény T54... Az általad emlitett tankok meg lőnek percenként 4-et, és nehogy azt mondd nem pattan le róla sosem. Mert egy Ferdiről vagy JT-ről a legritkább esetben, akkor melyik tanknak is van jobb páncélzata? (másrészt, nem azt mondtam hogy a legerősebb páncélzatuk van!)

    A "tisztes ágyú" az én olvasatomban azt jelenti, hogy képes érdemben sebzést bevinni, nem úgy mint a könnyű scout tankoké, ilyen összefüggésben is hoztam fel ezt; medek támadásra valók, a scoutok fegyverzet-páncélzat híján csak detektálni.
    "t54-en a T8as puffogó van ami kb a T8 KT szintjén lehet" nos akkor a 100mm D-54 mégis hanyas fegyver? (látom vágod fejből még saját kedvenced fegyverzetét is...)

    "Lehet példálózni a roffal mert az több, de nem sokkal mert az a 4sec különbség elmegy a célzásra vagy semmit se ér mert HE-vel vagy kénytelen támadni a gyenge pen miatt, hogy szemből sebezni tudd." dogfigth-ban tényleg elmegy 4 sec a célzásra... (na és akkor a heavy-nek nem kell céloznia? annak nem megy el 4sec ugyanúgy? főleg ha mozgékony célpontra kell lőni) Kár hogy nem tud egy közepes tank bármikor átütni szemből egy 9-10es nehezet... :O

    "amikor a nálad -2 Tierrel alacsonyabb kis tank beléd lő olyan kritikálokat" A bétában elértem a T23-at, ami páncélzatban sehol nincs a T44-hez képest, és az a 2 tierrel kisebb tank nem sokkal élte túl, hogy belém tudott lőni.

    Kifejezetten nem az oroszt kezdtem el, mert elvből nem megyek olyan tankokkal... de neked hiába is mondja az ember hogy OP-k... Szerinted jobb egy Panther vagy T23, Pershing mint a szovjet megfelelője?

    Az a bűvös ammorack shot hányszor esik meg általában? 10 meccsből 1szer?

    CPT.Pirk: ha van türelmed hozzá... spg vonalon talán a német a legkényelmesebb, abból a szempontból, hogy érezhető a folyamatos javulás, ahogy átlépsz egy következő szintre, az amcsi vonalon az M37 előrelépés a T57-hez képest, de az utána következő M7 szinte teljesen ugyanaz, nem érzed azt hogy jobb vasat kaptál, az M41 viszont előrelépés lesz (legalábbis remélem, ezért szenvedek az M7-tel :D)

    [ Szerkesztve ]

    "Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Aktív témák