Hirdetés

Aktív témák

  • vhw

    addikt

    válasz aginor #4783 üzenetére

    Akkor idézek magamtól; "vagyis legalább 5-10 másodpercig kellene lefagyva állnia egy tanknak általában míg egy arty rácéloz, rázár, és odaér a lövedék".

    A T28, feltetted már rá a 85ös ágyút? Megnézted hogy a környező 4es tankok mit kapnak helyette? Ha olyan csatába kerülsz ahol igen alul vagy, nem ugyanúgy kell játszani mintha top tier lenne az ember.
    Hogy mire valók a közepesek; "támogassák a nagyokat a szárnyakon, vagy hogy bekerítsék/oldalba kapják az ellent" na most ezt hátul egy bokorban kempleve legritkább esetben lehet végrehajtani, ugye hogy a közepesnek mozognia kell, megkerülni az ellenséget, bekeríteni őket, ezért kapták a sebességet és jelentős tűzerőt, amit a könnyű tankok nem, ezért ezek detektálásra valók, esetleg fondorlatosan artyt gyilkolni.

    A III/IV kb egy kicsit jobban felfegyverzett PzIII-nak lehetne mondani, kap egy L/48as ágyút, amivel tényleg leginkább oldalról-hátulról lehet sebezni az ellenséget, most hogy felhúzták a végsebességét 55re, esetleg be lehet vele vállalni scout feladatokat is.

    Ami a Pz38NA-t illeti, rádiót kivéve fullosra fejlesztettem, egyenesen menni még szeret de fordulni nem igazán tetszik neki, hiába van hasonló traverse speedje mint a Leonak... ez egy olyan Pz38t ami gyorsabban tud menni 20 km/h-val, kap egy 50es ágyút, a többi paramétere a gyakorlatban igen hasonló (papíron persze más)

    GrooveHero: ti most itt játszottatok is vagy mindenki afkban tolta?:D

    [ Szerkesztve ]

    "Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Aktív témák