Hirdetés

Aktív témák

  • Plokijuma

    aktív tag

    válasz intercell #47571 üzenetére

    Prém accounttal durván 60k-80k-t kapsz egy közepesen jó körért. Viszonylag ritkán, de át lehet lépni a 100k kreditet (110k a rekordom vele).

    Javítás + lőszer költsége kb 10k-12k közt van.

    Type egy viszonylag lomha med, nagyon nehezen gyorsul be. Nagyon könnyen kap ammoracket, ezért javallott használni WetAmmoRack-t. Tier9-Tier10 heavyket természetesen szemből nem nagyon tudja sebezni, sőt néha az IS-4 oldalát se viszi át közvetlen közelről, többször próbálkozás után sem. Tank nagy előnye, hogy alacsony, érdemes az egy-az-egy elleni minicsatákban facehugolni. (Sajnos ahhoz lomha a tank, hogy könnyen megtáncoltathasd az ellenfelet). Amit még jól lehet vele csinálni: Ramming (Szándékosan belerongyolni az ellenfélbe)

    Tartós egy kis tank, de egyre kevésbé pattogós érzésem szerint a korábbiakhoz képest. (Sok type59 tulaj abban egyetért velem, hogy többszöri ninja nerfelésnek lehetett áldozata a ez a tank)
    Mostanában simán átlövik a tornyát is szemből a tier8-9es medek is. Korábban ez elképzelhetetlen volt. Úgy, mint az is, hogy egy VK3601 folyamatosan messziről átlője a tanktest frontpáncélzatát.

    Ha megtanul vele játszani az ember vele gyilkos fegyver, viszont már nem olyan könnyű jól játszani vele, mint egykoron. Sajnos mióta Tier10-esek közé is bedobja az MM, azóta elég sokszor fordult elő, hogy a tanklista alsó harmadában/negyedében szerepeljen a Type.

    Tűzgyorsasága jó, viszont relatíve kevés lőszernek van helye. (kb. 5 perc folyamatos lövöldözéssel kiürítheted (pl. Malinovkán) ). Ágyú pontossága változékony, ha jó napja van, akkor 2 pixelnyi felületet is eltalálsz zsinórban többször, viszont van olyan, mikor 20 lövésből csak 1-2 talál összeszűkült célkereszttel.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák