Hirdetés

Aktív témák

  • Scheffer

    tag

    válasz virkir #44846 üzenetére

    fsb1000: Valamire hasonlóra próbáltam rávilágítani én is. Ez csak annyiból volt lényeges, hogy tudjunk a sorok között olvasni, és ne általánosítsunk kizárólag csak az effire, győzelmi arányra, átlagsebzése vagy átlagos tapasztalatra, mert összességében kell nézni, és úgy tényleg megmutatja a statisztika, hogy mit várhatunk a játékostól.

    virkir: Az én eredményeimen, statisztikámon már csak ront. Amikor BatChat-tel ketten lerohanunk egy ellenséges tankot, akit egyedül is ki tudnék végezni, akkor kb. feleannyi sebzést tudok bevinni, mert a másik felét a platoonban lévő társ viszi be, vagy amikor nem lövök ki 1-2 tankot a végén, hogy a csapattárs tehesse meg, mert már csak ennyi hiányzik a top gunjához vagy Boelter kitüntetéséhez, akkor megint csak buktam rajta - persze a fun része így is remek, főleg ha kiváló játékosokkal játszhat együtt az ember, de a statisztika romlik tőle.

    Nekem nincs sok ismerősöm a WoT-ban, de akik vannak, azok 1800 körüli effi értékkel rendelkeznek, és általában mindig online közülük 1-2, szóval kb. 5 perc múlva már platoonban játszhatok, ha egyezik a tier stb. Gondolom mindenkinek van legalább 10 ismerőse friend listen, akikkel együtt tud játszani, ha akar. :)

    A company az megint más tészta, de ha valaki be akar kerülni egy olyan klánba, ahol esténként folyamatos companyzás van a CW után, akkor szerintem egész könnyen megteheti. (Pl. nálunk 21:00 órától folyamatosan nyitva áll a company, és mivel mindig van igény cserére, ezért egy fél órára mindig be lehet ugrani játszani egy jót.)

    Én már nem vitatok semmit azon, hogy csal-e a játék, mert nem fogok tudni meggyőzni senkit a véleményemről, ha mást tapasztalt ezzel kapcsolatban.

Aktív témák