Hirdetés

Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz marked one94 #44196 üzenetére

    Tudod, mindennek ket vege van, mint a botnak.
    Az 1955-ben tervezett/gyartott rohejes pancelzatu revolvertaras francokat nem volt hulyeseg betenni ? Foleg hogy az 50mm-es pancelzatukat mar egy 10 evvel azelott gyartott tank is simman atlotte volna ? Csak egy lovesbe kerultek volna akar 1 kozepes tanknak is, errefel az 50-80 mm pancelzattal rendelkezo Tier 9-10es francia tankok 1750 EP-vel rohangalnak.Na ez az amit hulyesegnek tartok :C

    VHM : igen, olvastam a velemenyt, meg ellenvelemenyt is.Egy dolog teny : az angolok valoban gyalogsag tamogatasara csinaltak a tankjaikat tobbnyire, ezert nem voltak jok a tankjaik.Ok mas doktrinat kovettek mint a nemetek, ennyi.Egy masik dolog : ne fikazd a magyar ipart azert, mert oket korlatozta a Trianoni bekeszerzodes a fegyverkezes teren, meg nem volt legalabb 5 gyarmata amit kizsakmanyolt volna (nyersanyagok, emberanyag stb) mint Anglianak.Ha ugyanugy lett volna mint az angoloknak, akkor a magyar harckocsik sem olyanok lettek volna, mint amilyenek voltak.
    Nezd csak meg, hogy a Pz III-as az 3-as tank, a Pz III A az 4-es, a Pz IV az 5-os.
    Ha a Pz III 3-as, a Pz III A 4-es, miert ne lehetne a Turan I 4-es, a Turan II meg 5-os tank ?
    Kisse esszerutlen hogy epp arra hivatkozol, ami epp a forditottja annak amit te allitasz :)
    Szoval ha nagyon akarnak, akkor igy is lehetne csinalni.
    Konkret tipus : az Su85 is konkret tipus volt, megis 107-es loveget is adtak neki.Akkor a Turan II-es tipusnak is adhatnak egy L48-as csovet az L20-as tarack helyett, semmi gond :)

Aktív témák