Hirdetés

Aktív témák

  • Mcray

    senior tag

    válasz Atlantis #43425 üzenetére

    Pár fun story tegnapról:

    Tegnap BL-9 fun day volt nekem. 2-3 pattanótól eltekintve mindent átvittem, ott ahol eddig soha: IS-4 szemből (nem a postás ablak...), Löwe (felgyújtva, de nem a hasán találtam el), Tigris 2 (Alap torony lehetetett, vagy nem tudom, de iszonyat mit adtam neki még Antonius Sherman E8-a is átvitte 128 pen-nel)

    Tegnap megvolt életem első olyan 5X-ös köre ami 2000 Xp-t ötszörözött meg IS-3-mal úgy, hogy minden modult leszedtem róla, így lassan töltött és célzott :C . Eddig minden 5X-ös köröm max 1000 X 5 Xp-t adott. Tegnap repkedtek a 6500-7500 Xp-s körök minden tankommal :)

    A legjobb. A fent említett Tigris 2 mellett állt egy T34 amit nem láttunk mert bokorban volt és hiába adott le lövést 70 méterről akkor sem láttuk...KV-3-mal beálltam szögbe, úgy hogy a Tigris 2 ne nagyon tudjon írtani. 1 azaz egyetlen lövést kaptam be a Tigris 2 től, mindent pattintottam, ezért inkább Antoniuszt kezdte kiszedni (Ő meg 28 HP-val túlélte :DD ). T34 kapott tőlem 107-essel 2 lövést (vakon leadott lövések), majd folyamatosan villogott a lepattant lövés jelző. A T34 beírta közös chatba, hogy "WTF??? All my shots bounce on KV-3" :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty

Aktív témák