Hirdetés

Aktív témák

 • KaLeun

  senior tag

  válasz marked one94 #4303 üzenetére

  Nem, T-Home. Érdekes, hogy más játéknál nincs gond (akik szívnak még ezzel, azoknak se). A tank wasd+rf billentyűk lenyomására azonnal meglódul (a hang effektek is mindig egyből reagálnak), látni lánctalp mozgását de nem mozdul semelyik irányba se. Célozni, lőni és kilőni is lehet, pl. td-vel követi a célt (a célkereszt és ritkán még a löveg is :Y ) de a tank nem mozdul pedig hallani ahogy fordul.

  Ha nagy nehezen elindul akkor is csak teleport szerűen ugrál előre/hátra (hang itt is követi rendesen a mozgást), viszont a tereptárgyak összetörése/kidöntése folyamatos (pl. kerítés kidöntése hosszában). Többiek mozgása hol folyamatos, hol pedig "teleportos". Az egyetlen (többnyire) működő dolog az arty felülnézete.

  Egyesek szerint bizonyos vga-k (főleg az nvidiák) kezelésével van gond, mások szerint a játék motorjában van valami komoly hiba (ez állítólag az elsődleges hiba). Érdekes, hogy a támogatás mindenkit sablon dumával pattint le, valaki meg is jegyezte: "Úgy próbálják megoldani, hogy nem vesznek tudomást róla...".

  Én a nyílt béta elején találkoztam először ezzel, utána eltűnt és most újra itt van. Megoldást még senki nem talált (minden lehetséges variációt kipróbáltak már) és előjön a legújabb gépeken is. Talán majd a 0.6.4.0 megoldja...
  Szerencsére néha azért "játszható". :(

  Cila

Aktív témák

Hirdetés